Hobby Diş Geçiremedi ….

Yıldırım Sk 6-6 Hobby Fc

Cesse ligi Çalı konferansı lider Hobby Fc karşısında genç kadrosu olan Yıldırım Sk idi.
Genç ve koşan Yıldırım Fc başlama düdüğü ile beraber maça hızlı başlayıp Bi an da skoru 3-0 a getirdi.hobby 1 golle karşılık verdi ve ilk yarıya bu skorla girdi. İkinci yarı başladığında hızını kesmeyin bir gol daha buldu fakat tecrübeli rakibi Hobby biraz toparlanarak peş peşe 2 gol buldu. Kalesinde kontra atak veren Hobby Bi anda 6-3 lük skorla geriye düştü tekrardan.
Hobby bu dakikadan sonra son ana kadar okadr baskılı oyun oynadıki maçtan 6-6 beraber ayrılmayı bildi.

Yıldırım Sk maç başladığı anda İlk dakikalarda selim ile öne geçmeyi başladı.
Golün morali ile beraber baskısını ve enerjisini hiç düşürmeden baskını artırdı ve Yasin ile farkı 2ye çıkardı. Rüzgarı arkasına alan 3.cü golü bulması gecikmedi.
Hemen arkasından kalesinde 1 gol bulsada ilk yarının sonuna doğru mustafa ile farkı 4-1 getirerek ilk yarıya galip girdi.
İkinci yarının başlamasında kalesinde 2 gol bulsada defans san hücüma destek veren ismail maçın ikinci yarısında bir birinden güzel 2 golü ile durumu 6-3 getirdi.
Maçı kazandım havasıyla biraz rahat davranan takım bu dakikadan sonra kalelerinde ataklar gören Yıldırım Sk bunları savuşturamayınca son 10 dakikada 3gol yiyerek maçtan 6 -6 beraberliğr geldi .maç sonuna doğru 2 pozisiyonu boşa harcayınca maçtan 6-6 skorla ayrıldılar .
Yıldırım Sk ya bu mücadelesi için teşekkür ederiz bir dahaki maçında başarılar dileriZ.

Hobby de ise diğer maçlara oranla hiç olmadığı kadar maça tutuk başladı kademe hataları yüzünden maç Bi anda 3 -0 geriye düştü.
Emrah’la bir gol bularak farkı 2 ye indirse de ilk yarının sonuna doğru olcayın defansda kaptırdığı top gol olunca ilk yarıya 4-1 geride girdi.
İkinci yarı başladığında biraz toparlanan Hobby Fc ikinci yarı başında Olcay ve Emrah’la Goller bularak farkı 1 e indirmeyi bildi.
Tüm takım hücüma destek verince kalelerinde ara ara pozisyonlar verdi. Bunların 2 tanesinde uzaktan şutlarla gol oldu ve durum tekrardan 3 farka çıktı.
Hobby bu dakikadan sonra adete her oyuncu iki kişilık oynadı taktik değişikliğine giderek emrah defansa top çıkarmaya geldi Ramazan forvete gidip oynun kurmaya başladı.emrah kaleden aldıgı topu takım arkadaşlarıyla verkaç yaparak forvete kadar gidip öyle bir şut çıkardıki müthiş bir gol attı.
Takımını ateşledi sonrasında bitime 5 dk kala Olcay sahneye çıkarak bir gol daha attı ve farkı 1’e indirdi.
Son dakikaları müthiş heyecana sahne olan maçta nefesler tutuldu tam saha baskı kuran Hobby Olcayla bir gol daha bularak durumu eşitledi .
Maçda başka gol olmayınca durumu berabere bitti. Hobby yi tebrik ederiz bu güzel futbolu bize izlettirdikleri için bir dahaki maçlarında başarılar dileriz
Maçın adamı:Olcay maçın gümüş adamı :İsmail
Maçın kalecisi:Mehmetcan
Maçın defansı:Cihan
Maçın orta sahası:mustafa
Maçın forveti:Emrah
Maçın golü:Emrah
Maçın skorerleri:
Emrah 3 gol
Olay 3 gol
İsmail 2gol
Selim 2 gol

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.