Heating Elements Hayata Döndü!

Heating Element Takımı oyuna dengeli bir diziliş ile başladı. İlk dakikalarda topun orta alanda mücadelesiyle iki takım da birbirlerini tartmaya ve gol bulmaya çalıştılar. Elemen takımı daha ilk dakikalardan gol fırsatlarına girdi bu fırsatları iyi değerlendiren ekip daha ilk dakikadan bulduğu gol ile 1-0 Öne geçmeyi başardı. Buldukları bu gol ile rakip kalede baskısına ve mücadelesini arttıran ekip ilerleyen dakikalarda da rakip kalede etkili ataklar buldu iyi paslaşmalar ve iyi oyun kurmasıyla rakip takımın defansına zor durumda bıraktı. İlk yarının hemen başlarında buldukları fırsatları değerlendiren ikipp rakip takımın defans hattında baskı yaparak rahat bir oyun kurmalarına engel oldu buldukları bu avantajı Topları iyi değerlendirin ekip 6. Dakikada Murat’ın attığı gol ile farkı 2ye çıkardı. Açık takımın oyuncularından Enes in sakatlanıp oyunu terketmesi rakip takım için çok büyük olumsuzluk oldu. Bu olumsuzluğu iyi değerlendiren element takımı buldukları gol ile ilk yarının ortalarına geldiğimizde farkı da iyice açtı İlk 20 dakikaya girdiğimizde skor tabelasında 4-0 üstünlükle girildi. İlk yarının sonlarına doğru hücumda fazla kalabalık duran ekip defans hattında eksiklikler verince rakip takımın etkili oyuncuları da bu cezayı kesti mi azda olsa ümitlendiler. Rakip takım tam havaya girmişken İlk yarının bitiş düdüğün geldi ve devreye Element ekibi 4-1 önde girdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına az da olsa yedide başlayan ekip oyunu defanstan kurup topu hücuma yönlendirmeye çalıştılar yaptıkları bu strateji rakibin hızlı oyuncularına takılınca bu plandan vazgeçen ekip tekrar paslı oyununa döndüler. İkinci yarıda ortalara geldiğimizde ilk yarıya nazaran daha çok fırsat bulan Ekip Bu fırsatları da çok basit toplarla değerlendiremedi eğer bu fırsatları değerlendirebilselerdi. Belkide sahadan çok farklı bir galibiyet ile ayrılabilirler. İkinci yarıda rakibine daha fazla alan veren ekip yorgunlugunu da belli etti. Saat organizasyonlarını ilk yarıya göre daha fazla sıklandıran ekip rakip kaleye daha fazla şut çekti fakat boşluklar Aut olarak geri döndü. İkinci yarının ortalarına geldiğimizde ileri hücumlara fazla çıkan ekip kalesinde de gol gördü skoru fakat o gün direncini ve disiplini asla elden bırakmayan ekip ikinciyi yarının sonuna da 5-3 galip gelip sahadan haklı bir galibiyetle ayrılan takım oldu.
Bro’s takımı karşılaşmaya çok hızlı başlarken rakip kalede daha çok atak yapmaya başladı hızlı ve yetenekli topçularının rakip kalede baskı kurması nedeniyle defans hattına azda olsa bırakmalarına neden oldu bu hatalarından dolayı kalelerinde ilk dakikadan gol gördüler. Yedikleri bunun ardından daha fazla hücumu düşünen ekip rakip takım karşısında bireysel oyuncularının adam eksiltmelerini yansıtmaya çalıştılar fakat karşılarında resmen etten duvar örülmüş gibiydi. Rakip kaleye gitmeye çalıştıkları her pozisyonda defans hattının zamanında ne yerinde müdahaleleriyle adeta elleri boş olarak geri döndüler. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde geriye düşen ekip Enesin sakatlanması ile hücum hattında çok fazla zayıflık göstermeye başladılar. Enes’in oyundan çıkması onlar için çok büyük dezavantaj oldu diyebiliriz. İlk yarının ortalarına geldiğimizde defans hattında yaptıkları hatalı oyun ile geriye düşen ekip ilk yarının sonuna geldiğimizde devreye 4-1 geride girdiler.
Karşılaşmanın ikinci yarısına ilk devreye göre daha istekli hücumu düşünen bir oyun sergilediler. Rakip kalede daha fazla etkinliğini sürdürmeye çalışan ekip kısa paslaşmalar yaparak adam eksiktiler bu eksiltmelerin sonucunu gol olarak skora yansıtan ekip daha oyunun ilk dakikalarından itibaren rakip kaleye baskı altında tuttular. Maç dönecek derken defanstaki bocalamalar onlar için çokta fazla umut ışığı olmadı. Rakibi üstünde ağırlık kurmayı başarırken defans bloğunun Hatalı paslaşmaları nedeniyle kalelerinde gördükleri golle tekrar park açıldı bu farkın açılması onlar için oyundan düşmeye neden oldu ikinci yılının ortalarına geldiğimizde skor olarak ve oyun olarak rakibinin çok gerisinde kaldılar pozisyon bulmalarına rağmen bul fırsatları çokta fazla değerlendiremeyen ekip maçtan da 5-3 mağlup ayrıldılar.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.