Haziran Ayı Enleri

Öncelikle ayın enlerine en çok maç yapan takımlardan ve en çok katkıyı sağlayan oyunculardan başladığımızı söylemek istiyorum. Ayrıca maçların zorluk seviyeleri ve ön plana çıkan oyuncuları tercih ettik. Buraya yazamadığımız en az bir bu kadar daha oyuncu vardır fakat biz en çok ön plana çıkan oyuncuları yazdık. İyi performans sergileyip de buraya yazamadığımız sporcu arkadaşların anlayışına sığınıyoruz.

Arif – Jenga

Kaleye Jenga kalecisi Arif’i yazdık ki genç ve koşan ekipte tecrübesiyle kalesinde takıma güven verdi ve oynadığı maçlarda takımını ayakta tutan isimlerden oldu.

Reşat – Cska Filistin

Reşat ay boyunca oynanan 13 maçın çoğunda görev yaparken forvette oynadığı maçlarda golleriyle, savunmada oynadığı maçlarda tecrübesiyle takıma ciddi katkı sağladı. Asıl hücum oyuncusu olmasına rağmen stoperde görev yaptığı maçlarda takımını toparlayan isim oldu ve performans olarak takımın en çok öne çıkan ismiydi.

Ali – Anka

Anka takımının başarılı oyuncusu Ali istikrarlı oyunuyla takımına ciddi katkı sağlarken savunmadan etkili bindirmeleriyle takımının hem skor yüküne katkı sağladı hem de maç da kazandırdığı oldu.

Oktay – Greenboys

Oktay oynadığı maçlarda takımına ciddi katkı sağlarken dinamizmi ve hücum hattına sağladığı katkı ile takımın yükselişe geçmesinde büyük rol oynadı.

Serkan – Egemen Spor

Tecrübeli sol ayak attığı güzel gollerle takımının skor yüküne ciddi katkı sağlarken jeneriklere giren gollerde O’nun adını daha çok göreceğiz gibi duruyor.

Seyit – Ayaz Ticaret

Seyit bu ay oynadıkları 3 zorlu maçın 2 sinin kazanılmasında attığı gollerle büyük pay sahibi olurken kaçırdığı gollere karşın istekli oyunu ve klas golleriyle gol krallığında da üst sıralara oynayacağının sinyallerini veriyor.

Tayfun – Salzburg

Ligin en çok kupa sevinci yaşayan oyuncularından olan Tayfun kazandıkları 8 6 lık maçta 6 gol, 4 3 lük maçta 4 gol, 5 1 lik maçta 3 gol atarak takımını adeta sırtladı, kondisyon eksikliğin rağmen gol makinesi olduğunu bir kez daha gösterdi ve ayın en başarılı oyuncularından oldu.