Haftanın Enleri

Erkan – Salzburg

Her ne kadar 4 3 biten maçta attığı 4 golle haftanın karmasında yer almayı bekleyen Tayfun olsa da Erkan kurtarışlarıyla daha ön plana çıktı ve takımını maç boyunca ayakta tutarak galibiyette büyük rol oynadı.

Okan – Hamitler Toki

Sezonun flash takımı Ayaz Ticaret’i 6 3 lük skorla geçen Hamitler Toki takımında kaptan Okan savunmada sergilediği başarılı oyunla savunmayı toparladı, rakibe göz açtırmadı, haftanın en başarılı savunma oyuncularından oldu.

Semih – Jenga

Jenga takımında savunmanın başarılı oyuncusu Semih rakibe göz açtırmazken başarılı oyununu güzel de bir golle süsledi ve haftanın karmasında yer aldı.

Oktay – Greenboys

Oktay bu hafta takımıyla çıktığı 3 maçtan 2 galibiyet 1 beraberlikle ayrılırken tam 8 gole imza atarak formda olduğunu gösterdi ve alınan puanlarda büyük rol oynayarak haftanın en başarılı oyuncularından oldu.

Serkan – Güngören Spor

Başarılı sol ayak bu hafta hem Güngörenspor’un Greenboys’la 3 3 lük skorla berabere kaldığı maçta 3 gol attı hem de Egemenspor’un 9 8 kazandığı Last Shot maçında 4 golle galibiyette büyük rol oynadı. Performansıyla takımlarını sırtlayan Serkan haftanın yıldızlarından oldu.

Berkan – Last Shot

Yıldız oyuncu bu hafta takımıyla çıktığı maçlarda performansıyla izleyenleri büyülerken hem kişilik karakteriyle hem de oyun tarzı bilekleri ve oyun zekasıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı ve haftanın sivrilen oyuncularından oldu.

İsmail – Acar Spor

Liderlik yarışı veren Anka’ya 6 0 lık skorla tarihi bir hezimet yaşatan Acar Spor’da İsmail attığı 4 golle yıldızlaştı ve haftanın karmasında yer aldı.