Haddini Bilbao’nun Zirve İnadı!

Gecenin son maçında Haddini Bilbao ile Gümüş Gençlik takımları karşı karşıya gelirken maçın genelinde oyun kontrolünü elinde tutan Haddini Bilbao takımı ilk yarısını 4 1 önde tamamladığı maçtan 9 4 lük skorla galip ayrılıp gecenin sonunda yeniden liderliğe yerleşti.
Kazanma Faktörleri:
Haddini Bilbao bir gecede 2 maç yapmasına rağmen topu iyi dolaştırarak tecrübesini de iyi kullanarak rahat bir galibiyet aldı ve rakibiyle oynadığı 3. maçtan ilk galibiyetini çıkarmış oldu. Önce maçlarda olduğu kadar zorlanmayan ekip Emre’nin bitiriciliği ile farkı açarken kalelerinde zaman zaman tehlikeler yaşasalar da sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldılar.
Kaybetme Faktörleri:
Gümüş Gençlik kan kaybetmeye devam ederken yaklaşık 1 2 aydır form grafiğinin düştüğü gözlemleniyor. Bu akşamki mağlubiyetteki etkenlere tabiki kaleci yokluğu ile başlayabiliriz ki Muhammed’in yokluğunda yine bu bölgede büyük zafiyet yaşadılar, kolay goller yediler. Buna rağmen rakip kalede çok net pozisyonlar bulan ekip, ileri uçtaki oyuncuların birbirleriyle çok da oynamamış olmalarına rağmen çok net pozisyonlar buldular fakat bunları cömertçe harcadılar. Özellikle 2. yarının başlarında dünyaları kaçıran ekip maça da ortak olma şansını değerlendiremezken alınan mağlubiyetin en büyük etkeni buydu diyebiliriz.
Öne Çıkan İsimler:
Emre attığı 6 golle geceye damgasını vuran isim olurken galibiyette en büyük pay sahibiydi diyebiliriz. Yine Murat da kurtarışlarıyla takımını ayakta tutarken olası bir kaza riskini ortadan kaldırdı ki önceki maçlarda son dakika golleriyle rakiplerine puan kaybetmişlerdi, bu riski kurtarışlarıyla sıfıra indirdi.
Maçın Adamı: Emre
Maçın Gümüş Adamı: Tarık
Maçın Kalecisi: Murat
Maçın Defansı: Seçkin
Maçın Ortasahası: Ahmet
Maçın Forveti: Emre
Maçın Golü: Ahmet
Maçın Centilmeni: Halit