Haddini Bilbao Yıldırım Konferansı Liderini Bozguna Uğrattı!

Gecenin 2. maçında zirve takipçisi Haddini Bilbao takımı Yıldırım Konferansı lideri Kuva-yi Milliye takımını ağırlarken ilk yarısını 6 2 önde tamamladığı maçtan 13 3 gibi farklı bir skorla mağlup ederken hem geçen kaybettikleri Diriliş Maçının yaralarını sardılar hem de lig kariyerlerindeki en farklı galibiyetlerini almış oldular. Kuva-yi Milliye takımı ise 1 haftalık aranın ardından 2. kez aynı skorla bir takıma yenilirken form düşüklüğünü bir kez daha gözler önüne sermiş oldular.
Kazanma Faktörleri:
Haddini Bilbao hesapta olmayan bir şekilde Diriliş Fk takımına 5 1 gibi farklı bir skorla yenilince hem bu puan kaybını telafi adına hem de Yıldırım Konferansının liderini farklı yenerek ciddi bir prestij kazanma adına maça çok istekli ve hırslı başladılar ve maçtan sadece galibiyet değil farklı bir skor istedikleri daha ilk dakikalardan belliydi ki bunu da skora yansıtmayı başardılar. Bu istekli ve hırslı oyun farkı getirirken henüz ilk dakikalardan itibaren gelen gollerle kendilerini daha da motive etti ve rakibin de çok bir direnci kalmadı aslında. Takım halinde istekli ve baskılı oyun oynamaları sebebiyle savunmada da çok zorlanmayan ekip farka koşarken attıkları kadar da kaçırdılar diyebiliriz.
Kaybetme Faktörleri:
Kuva-yi Milliye takımı ise ayda 2 maç kuralını tamamlamak için çıktığı maça oynansın da bitsin havasında çıkınca fark kaçınılmaz oldu ve sahada hiçbir varlık gösteremediler. Rakibin baskılı oyunu karşısında daha ilk bölümlerden gardı düşen ekip eksik de oyuncularının sebebiyle maça çok da tutunamadılar, sahada takım olamadılar. Savunmada oldukça zorlanan ekipte orta alanda rakibin baskılı oyunuyla top da tutamayan ekip Gökhan’a top taşıyamadı pozisyona girmekte dahi zorlandılar. Ayhan’ın da formsuz olduğu gecede farkın büyümesini engelleyemediler.
Öne Çıkan İsimler:
Takıma bu maç dahil olan Emre tartışmasız gecenin adamı olurken istekli oyununu 5 golle süsledi, geceye damgasını vurdu. Yine Mercan da takımıyla çıktığı 3 golle galibiyette diğer önemli rol oynayan oyuncu olurken Tarık bu maç performansını iyice yükseltti ve orta alanda çok iyi işler yaptı.
Maçın Adamı: Emre
Maçın Gümüş Adamı: Tarık
Maçın Kalecisi: Murat
Maçın Defansı: Seçkin
Maçın Ortasahası: Tarık
Maçın Forveti:Emre
Maçın Golü: Emre
Maçın Centilmeni: Gökhan