Haddini Bilbao Dolu Dizgin!

Gecenin son maçında Haddini Bilbao lige geri dönüş yapan Dağlılar takımını konuk etti ve devresini 3 2 önde bitirdikleri maçtan 8 4 lük skorla galip ayrıldılar ve puanlarını 6 ya çıkardılar.
2. maçlarından da galibiyetle ayrılan ekip sahaya güzel futbol yansıtırken ligde iddialı olduklarını bir kez daha gözler önüne serdiler. İlk maça göre daha güçlü bir takımla oynayan ekip zaman zaman fark azalsa da skoru açmasını bildi ve 3 puanı 4 averajla ceplerine koydular. Yavuz Semih gibi iki etkili isme Furkan Atış’i de ekleyen ekip orta alanda genel olarak oyunun hakimiydiler diyebiliriz. Oyunu kanatlara iyi açan ekip rakip kaleyi uzaktan etkili şutlarla sürekli yoklarken skor bulmakta zorlanmadılar ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Furkan Ateş orta alanda takıma büyük hareketlilik getirirken Semih ve Yavuz’la çok uyumluydu, maçı 3 golle tamamladı. Semih kanatlardan topu yine iyi taşırken maçı 2 güzel golle tamamladı, Yavuz ileri uçta geçen maçtaki gibi yine etkili bir oyun sergilerken son bölümde attığı gollerle farkı açıp takımını rahatlatan isim oldu. Seçkin savunmanın ortasında garanti ve risksiz oynarken bu bölgede takımın en iyisiydi, savunmayı iyi yönlendirdi, Tunahan savunmadan etkili bindirmeler yaparken defansta da iyi işler yaptı, Halim de hücuma destek verdiği bölümlerde attığı 1 golle takımına skor anlamında katkı sağlarken Murat kalesinde yine güven verdi, etkili kurtarışlarıyla takımını ayakta tuttu.
Dağlılar Fc yaklaşık 6 aylık aranın ardından lige dönüş yaparken güçlü rakibine karşı etkili bir performans sergilediler, önceki maçlara bakışla daha istekli ve diri bir görüntü sergilediler. İleri uçta İsa ve İsmail’le etkili olan ekip bu ikilinin süratini iyi kullanırken rakibin etkili oyununa rağmen son bölümlere kadar maça ortak oldular, son bölümlerde fark 2 deyken net pozisyonlardan sonuç alabilselerdi belki de maçtan puan yada puanlarla ayrılabilme adına umutları olabilirdi fakat son vuruşlarda çok şanssızdılar. Melih’le uzaktan etkili şutlarla sürekli gol arayan ekip kaleci Murat’ı geçmekte zorlanırken savunmada Davut Erhan Emre üçlüsü oldukça istekliydi, rakibin etkili ayaklarına karşı iyi direndiler. Melih hem savunmada hem orta alanda iyi işler yaparken son vuruşlarda şanssız olsa da takımın en etkili gol ayağa oldu, gole en yakın isimdi. İsa ve İsmail süratleri ile rakibi oldukça zorlarken kaleci Barkın 8 gol yemesine rağmen kalesinde etkili kurtarışlar yaptı, iyi bir maç çıkardı diyebiliriz.
Maçın Adamı: Furkan
Maçın Gümüş Adamı: Semih
Maçın Kalecisi: Murat
Maçın Defansı: Seçkin
Maçın Ortasahası: Furkan
Maçın Forveti: Yavuz
Maçın Golü: Semih
Maçın Centilmeni: Seçkin