Haddini Bilbao Çok Rahat!

Gecenin ilk maçında Haddini Bilbao ile Emeklion takımları karşı karşıya gelirken Maç boyunca skor avantajını elinde bulunduran haddini Bilbao takımı Sahadan 11 4 lik skorla Galip ayrıldı ve yoluna emin adımlarla devam etti.
Haddini Bilbao takımı maçın başından sonuna hücum anlamında sıkıntı yaşamazken ideale yakın bir kadro ile saya çıkmasının karşılığını farklı skorla galibiyetle aldı. Attıkları 11 golün dışında çok net de pozisyonlar bulan ekip çoğu pozisyondan da sonuç alamadı. Savunma anlamında da sıkıntı yaşamayan ekip kalelerinde pozisyon görseller de çok da zorlanmadan rahat bir galibiyet aldılar diyebiliriz.
Yavuz attığı 5 golle takımının en skorer oyuncusu olurken Orta alanda çok çalışkan bir maç çıkardı, takımın yeni transferi Ahmet ise 4 golle takımın diğer skorer oyuncusu oldu, uzaktan etkili şutlarla sürekli gol aradı. Semih son vuruşlar açısından şanssız bir maç geçirirken Seçkin yine savunmayı toparlayan isim oldu, Halim ise zaman zaman ataklara destek verirken Bir de gole imza attı.
Emeklion takımı tecrübe anlamında kendisinden üst düzey bir takımla oynamasına karşın Maç boyunca başa baş bir mücadele sergiledi, skor üretmekte şanssız bir maç geçirse de mücadeleleri ile alkış aldılar, farklı skora rağmen maçı son bölüme kadar bırakmadılar. Rakibin baskılı oyununa rağmen savunmadan paslarla iyi çıkan ekip topu 3. bölgeye kadar iyi getirmelerine karşın son vuruşlarda çok şanssızdılar, skor üretmekte çok zorlandılar.
Salih Orta alanda oyunu çok iyi kurarken çok iyi mücadele etti, Sefa da orta alana kadar sürekli gelip top aldı O da istek de bir oyun sergiledi, Muhammed attığı 2 golle takımının en Skorer ismi olurken Ahmet ve Ruhat çok güzel birer gole imza attılar.
Maçın Adamı: Yavuz
Maçın Gümüş Adamı: Ahmet
Maçın Kalecisi: Murat
Maçın Defansı: Seçkin
Maçın Ortasahası: Yavuz
Maçın Forveti: Ahmet
Maçın Golü: Ruhat
Maçın Centilmeni: Salih