Haddini Bilbao 4. Sıraya Yerleşti!

Maçın Adamı: Semih 
Maçın Gümüş Adamı: Tarık 
Maçın Kalecisi: Murat 
Maçın Defansı: Haberal 
Maçın Ortasahası: Ahmet 
Maçın Forveti: Semih 
Maçın Golü: Ahmet 
Maçın Centilmeni: Davut 
Gecenin son maçında Haddini Bilbao ile Efsane Monarch takımları karşı karşıya gelirken maçın genelinde üstün olan taraf Haddini Bilbao takımı oldu ve bunu da skora yansıtarak sahadan 10-3 gibi farklı bir skorla galip ayrıldılar.
Efsane Monarch takımı aslında maça iyi başlasa da ilk bölümlerde çok net pozisyonlardan sonuç alamayınca fırsat tepmiş oldu ve savunmada yapılan basit hatalarla kalelerinde goller görerek daha maçın başlarında oyundan düşüp maça ortak olamadılar. 2. yarıda zaman zaman oyunu rakip yarı alana yığmaya çalışsalar da savunmalarında büyük boşluklar verdiler ve açılan farkı önleyemediler.
Güçlü rakiplerine karşı yeteri kadar direnemeyen ekip maçın başlarında buldukları pozisyonlardan sonuç alsaydı maça ortak olma şansları olabilirdi fakat çok net fırsatları değerlendiremeyince ilerleyen dakikalarda maç ellerinden kayıp gitti. Ayrıca böyle tehlikeli silahları olan bir ekibe karşı savunmada sıfır hata ile oynamak gerekmesine rağmen topla fazla oynamaları sonucu yapılan top kayıpları kalelerinde pozisyon ve gol olarak sonuçlanması da bir diğer handikap oldu. Gökhan ileri uçta çok istekli bir oyun sergilerken maçı 1 golle tamamladı, son vuruşlarda çok şanssızdı. Murat çok net pozisyonlardan sonuç alamazken Davut yaptığı top kayıplarına rağmen savunmada iyi işler yaptı, orta alanda oynasaydı uzaktan etkili şutları ile gol bulabilirdi, Okan da orta alanda iyi mücadele etse de savunmaya geçtiğinde yerinde hamleleriyle dikkat çekti, maça savunmada başlasaydı daha az gol yiyebilirlerdi.
Haddini Bilbao takımı yıldızlar karması kadrosu ile yine futbol show yaparken orta alanda nefis paslaşmalarla rakip kalede çok etkili oldular, çok net pozisyonlar buldular, 10 gol attılar, bir o kadar da kaçırdılar diyebiliriz. Maçın başlarında kalelerinde ciddi tehlikeler yaşasalar da kalelerine gelen şutlar cılız olunca Murat bunları çıkarmakta zorlanmazken ilerleyen dakikalarda etkili ataklarla güzel paslaşmalarla skor ürettiler ve maçın genelini üstün götürdükleri müsabakadan farklı bir sonuçla ayrılıp 4. sıraya yerleştiler. Futbol anlamında göze hitap eden ekip rakibini geçmekte zorlanmazken hücuma yönelik oyuncularının fazla olması sebebiyle skor üretmekte de zorlanmadılar ve şampiyonluk yolundaki iddialarını bir kez daha yenilemiş oldular. Ahmet maçın başlarında bulduğu net pozisyonlarda kaleyi düşünmeyerek attırdığı gollerle farkın açılmasında büyük rol oynarken geceyi de jeneriklik bir golle tamamladı. Semih attığı 4 golle takımın en skorer ismi olurken orta alanda çok hareketliydi, Tarık da 3 golüyle takımın bir diğer skorer oyuncusu oldu, o da orta alanda oyunu iyi kurdu. Haberal bu akşam savunmada yerinde hamleleriyle rakibi oldukça zorlarken çok top kesti, oldukça istekliydi.