Habil’den Balat’a Hayat Öpücüğü!

Gecenin ikinci maçında finalin hemen ardından Balat TR ile Yeşil Bursa kozlarını paylaştı. Maçta dikkatleri genç bir ekibe karşı oynasalar da sahada basmadık yer bırakmayan Balat Tr takımı dikkati çekti. Gollü Geçen mücadelede ikinci yarının son bölümünde vites arttıran ekip Balat Tr kazanan olmayı başardı.
Kazanma Faktörleri
Rakibine göre yaş olarak büyük olsa da bunu tecrübeyle kapatan taraf olan Balat Tr takımı savunmada ve hücumda doğruları yaparak skoru alırken mücadeleyi hiç bırakmayarak da rakibin oyununu bozmayı başardı. Kalede Eren bugün kritik kurtarışlar gerçekleştirdi. Savunmada ise Habil , Sercan ve Akif eksiksiz oynadı. Habil in savunmada çakılı oynadığı maçta Sercan ise biraz daha oyunu kurmaya çalışan rolündeydi. Akif iki gol Habil ise bir gol ile son dakikalarda skora katkı sağlayarak takıma galibiyeti geriden getirenler arasındaydı. Hücumda Ahmet , Ayhan ve Ahmet Ç. Rakibe sıkı pres uygulayarak kaptıkları toplarda etkili oldular. Ahmet Ç. İki gol Ayhan ise bir gol atarak rakibe cevap veren isimler oldular.
Kaybetme Faktörleri
Yeşil Bursa hızlı başladığı maçta ilk golü bulan taraf olmayı başardı. İlk yarıyı önde kapatan ekip ikinci yarı rakibin gollerine cevap verse de son dakikalarda gelen üst üste gollere cevap veremedi. Kalede Ömer sektirdiği toplarla bugün formsuz bir görüntü çizdi. Savunmada ise Tolga , Ali ve Mustafa oyunu daraltmayı bir türlü başaramadı. İleriye çıkışlarda da zaman zaman rakibe top kaptıran Yeşil Bursa defansı son dakikalarda gelen gollere engel olamadı. Hücumda ise Ufuk , Engin Ve Burak üçlüsü inişli çıkışlı oyunlarıyla kafa karıştırdı. Ufuk’un üç golle hat-rick yaptığı maçta Burak bir Mustafa bir gol atabildi. Yeşil Bursa bugün istediklerini bir türlü gerçekleştiremeyen taraf olarak sahadan mağlup ayrıldı. Aslında iyi bir futbol sergileyip rahat gol bulsalar da nasıl olsa maçı kazanırım düşüncesinde olan ekip şanssız goller yemesiyle bu düşüncesi tutmadı, atak futbolunu daha fazla gollerle süsleyebilselerdi maçı daha erken koparabilirlerdi, rakip kalecinin başarılı performansına takıldıklarını da belirtmemiz gerekiyor. 
Maçın Adamı: Akif
Maçın Gümüş Adamı: Habil
Maçın Golü : Ufuk
Maçın Defansı : Sercan
Maçın Orta sahası : Ayhan
Maçın Forveti : Ufuk
Maçın Kalecisi : Eren
Maçın Centilmeni : Ömer