Güven Oto Fren yoluna kayıpsız devam ediyor

Maçın Adamı:Bahattin

Maçın Gümüş Adamı:Mehmet

Maçın Golü:Bahattin

Maçın Kalecisi:Mehmet

Maçın Defansı:Mithat

Maçın Ortasahası:Mehmet

Maçın Forveti:Bahattin

Maçın Centilmeni:Mithat

Maçtan notlar ve takım değerlendirmeleri :

Maç 7 Mart Sporun başlama vuruşu ile başladı maça dengeli başlayan takım 2.dakikada Mehmet ile öne geçmeyi başarsada skoru kotuyamayarak 8 ve 9.dakikalarda günün etkili isimlerinden Bahattini engelleyemeyince 2-1 geriye düştü bu dakikadan sonra kalesinde ardarda pozisyonlar gören 7 mart bu sefer de 13 ve 14.dakikalarda Ebubekire engel olamayınca fark 3’e çıktı. İlk yarıda girdiği bir kaç pozisyondanda yararlanamayınca son dakikalarda yediği goller ile ilk yarıyı 6-1 geride tamamlayan 7 mart 2.yarıya hızlı başladı ve yine Mehmet ile erken bir gol bularak ümitlendi fakat yine ard arda gelen 3 gole engel olamayınca 36.dakikada 9-2 geriye düştü bu dakikadan sonra farkli bir kimliğe bürünen 7 mart takımı ardarda bulduğu goller ile dakika 41 de farkı 5’e indirdi. Bu dakikadan sonra biraz daha baskıli oynasalarda girdikleri pozisyonları değerlendiremyince sinirlenen takım 50.dakikada karşı takımın kaptanının bir pozisyondaki tepkisi dolayısıyla sahayı terk ettiler. Kalede Berat uzaktan gelen şutlarda başarılı olamasada karşı karşıya çogu pozisyonda etkili oldu. Defans hattında Mert, Naci ve Eyüp üçlüsü maçın genelinde iyi bir görüntü çizsede en ufak maçtan düşmelerinde rakibin bunları iyi degerlendirmesi sonuçu farkın açılmasını engelleyemediler. Ortasahada Mehmet ile Zeki takımın en çok efor sarfeden oyuncuları oldular hem savunmada hemde hücumda etkili olan oyunculardan Mehmetin kritik dakikalardaki golleri takımına çare olmadı. Forvette Burakhan zaman zaman etkili olsada gol yollarında bekleneni veremedi. 7 mart spor klübü çevirebilecegi maçı sahayı terkederek elleriyle verdi diyebiliriz. Sahada her ne olursa olsun terk etmemeleri gereken takıma sonraki maçlarda başarılar dileriz.
Maça istediği gibi başlayamayan Güven oto henüz 2.dakikada geri düşsede hemen toparlandı ve maçta üstünlügü ele aldı 8 ve 9. dakikalarda takımın fotveti Bahattinin golleri ile maçta ilk defa öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra maçta biraz daha topa hakim olan takımda defans hattında oynayan Ebubekirin ardarda attığı 2 gol ilr 14.dakikada skoru 4-1e getirdi. İlk yarıda gerilimin arttığı dakikalarda topsuz alanda gelişen olaylar sonucunda Ebubekir sarı kart gördü. İlk yarıda kalan dakikalarda karşı takımın girdiği pozisyonları degerlendirememsi sonuçunda çok iyi cezalandıran takım Kamerin 17. ve son dakika golleri ile ilk yarı 6-1 Güven oto lehine sonuçlandı. 2.yarıda ilk yarıdaki gibi kalesinde beklemediği bir gol görerek başlayan Güven oto 32, 34 ve 35 te 3 farklı oyuncusundan bulduğu goller ile tam rahatladım derken karşı takımın 2 golü ile farkın 5 e indiği dakikada gerilen 2 takım oyuncuları ilerleyen dakikalarda yaptığı çıkışlar sonucu 7 mart sporun sahayı terk etmesi sonucunda Güven oto maçı 9-4 kazanmasını bildi.
Kalede mehmet çok iyi bir performans sergiledi maç boyunca güzel kurtarışlara imza atan başarılı eldiven takım arkadaşlarına oldukça güven verdi. Defans hattında Ebubekir, sefer ve Mithat üçlüsü maç boyunca defanstta karşı takıma geçit vermemek için uğraştılar bundada oldukça başarılıydılar. Sefer takımın kaptanı olarak takımını çok iyi yönetti ama son pozisyonlarda sinirine yenik düştü. Mithat ise taam bir görev adamı edasıyla çok iyi bir maç çıkardı. Diger isim Ebubekir ise defanstta oynamasına rağmen attığı 2 gol ile yıldızlaştı. Ortasahada Sinan ve Kamer ikilisi hem hücym hem de savunma anlamında iyi işler çıkardılar sinan topu hücum hattına çok iyi taşıdı ve arkadaşlarına asistler yaptı. Kamer ise tekniği ile göz doldurdu. Forvette Bahattin bulduğu pozisyonları çok iyi değerlendirerek sahanın en skoreri oldu. Zaman zaman heyacanına yenik düşen Güven oto takımı bunu rakibe yansıtınca karşı takımın sahayı terk etmesine neden oldu. Sonraki maçlarda Güven oto takımına başarılar dileriz.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.