Güveç Lezzet Evi Çok Rahat…

Güveç lezzet evi daha ilk dakikalarda oyuna ağırlığını koymaya başladı. Rakibi karşısında daha atak ve daha çok galibiyet isteyen bir oyun sergilediler. İlk bölümlerinde rakip kalede presini ve isteğini belli eden ekip 4. Dakikada attığı gol ile öne geçmeyi başardı. Daha ilk dakikalarda oyun ağırlığını eline alan ekip İleri hücumlarda çok fazla oyuncuyla girince savunma hattında eksiklikler bırakmaya başladı. Bu boşluklara ve hatalara rakip takımın yetenekli ve tecrübeli oyuncuları iyi değerlendirdi ve skor hemen eşitliği döndü. Yedikleri gol ile oyundan düşmelerini bekleyen rakip takım karşısında daha dirençli ve daha mücadeleci bir oyun sergileyerek oyunu ne kadar ciddiye aldığını gösterdi. Orta alanda iyi paslaşmalar yaparak rakip kaleye çok iyi yaklaştılar. İlk yarının ortalarına geldiğimizde oyun üstünlüğünü ve skor üstünlüğünü eline alan ekip rakibi karşısında daha rahat ve açık bir oyun sergiledi. Hemen hemen ilk yarının ortalarında oyunu koparan ekip bu dakikalarda takım oyununu da muhteşem bir şekilde sahaya yansıttı. Özellikle Kenan ve Alperin muhteşem uyumu ile dakikalar 20. gösterdiğinde skor tabelasında 5-2 gibi farklı bir skor vardı. Bu oyun temposunu ve takım oyununu ilk yarının sonuna kadar devam ettiren ekip bulduğu pozisyonları Ve uzaktan etkili şutlarıyla kaleyi yoklamaya çalıştılar. Rakip takım kalecisi ne geçmeyi başaramayan ekip ilk yarıyı da 5-2 skorla önde tamamladılar
İkinci yarıya sanki oyunu daha yeni başlıyor muş gibi bir profille başlayan ekip rakip sahaya oyunu yıkmak istedi. Fakat bu düşünce onların kalesinde gol görmesine neden oldu. İkinci yarınınHemen başlarında kalelerinde yedikleri gol ile birazda olsa daha tertipli oynamaya çalıştılar. İkinci yarının başlarında Daha sakin ve hücumu düşünen bir oyun sergileseler de yedikleri gol den sonra daha çok defansa destek vermeye çalıştılar hemen hemen 10 dakika boyunca rakip kalede paslı bir oyun ile pozisyon bulmaya çalışsalar da rakip kaleciyide geçemediler. İkinci yarının ortalarına geldiğimizde presi ve taktiksel oyununu sahaya iyice yansıtan ekip rakip savunmayı duvar pasları verkaçlar ile daha atmayı başardılar ve skoru 7-2 getirdiler. Karşılaşmanın sonlarına doğru rakip takımın oyundan iyice düşmesiyle bir gol daha bularak güzel ve temiz bir galibiyet aldılar ve sahadan 8-2 galip ayrıldılar.
Güveç lezzet evi takımında Kenan attığı üç gol ile takımını sırtlayan isim olurken mücadelesi ve Adam eksiltmeleri ile üstünlüğünü sahaya koydu. Genel olarak bütün takım üstün bir performans sergilediğini söyleyebiliriz bunun dışında alper attığın dört gol ile takımın yıldızı olurken Osman ve oğuz ileri hücumda destekleriyle takıma çok yardımcı oldu genel olarak bütün takım üstün bir performans sergilediğini söyleyebiliriz bunun dışında alper attığı dört gol ile takımın yıldızı olurken Osman ve Oğuz ileri hücumda destekleriyle takıma çok yardımcı oldu.
Real uludağ ekibi daha oyunun ilk dakikalarından itibaren savunmaya yaslanarak oyun kurmak istedi fakat bu isteklerini rakip takımın hızlı ve yetenekli oyuncuları engel olduğunu söyleyebiliriz. İle hücumlarda uzun toplarla etkili olmaya Çalışan ekip bunlarda da başarılı bir performans sergileyemedi. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren rakibi kendilerine üstünlük kurmayı başardı. İlk golü atmalarına rağmen üstünlüğünü koruyamayıp kalelerinde gol görmeye engel olamadılar. Karşılaşmanın ilk yarısının ortalarına geldiğimizde ileri hücumlara fazla çıkmaya çalışan ekip defans hattında büyük boşluklar verince rakip takımın hızlı ve tecrübeli ayakları karşısında fazla direnç gösteremediler. Ve kalelerinde goller gördüler. İlk yarının ortalarına geldiğimizde 5-2 geride olan ekip İlk yarıda çokta fazla etkili olamadığını söyleyebiliriz ve devreye bu skorla geride girdiler.
İkinci yarıya da ilk yarıya göre daha oyundan düşerek başlayan ekip pozisyon bulmakta zorlandı. İlk dakikalardan itibaren topu kendi sahasında kabul edip kontrataklarla etkili olmaya çalışan ekip bunu da çok başaramadılar İkinci yarının başında buldukları gol ile umutlanan ekip daha fazla hücum yapmaya çalıştı. Hücumlardan gol bulma ümidiyle fazla oyuncu ile hücumlara katılan ekip defansta büyük boşluklar bıraktı. Bıraktığı boşlukları rakip takımın takım oyununu yansıtması ve yetenekli topçularını etkili Şutlarıyla kalesinde gol olarak gördü. Oyunun ikinci yarısında daha mücadelesini İsteğini kaybeden ekip oyuna daha fazla tutunamadı. Rakip takımın tecrübeli olması yetenekli oyuncuların olması onların işini zora sokarken defans hattında da büyük sıkıntılar çektiler. İkinci yarının sonuna geldiğimizde sahadan da 8-2 mağlup oynadılar.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.