Gümüşhane Gençlik Siftah Dedi…

Gecenin maçında Gümüşhane Gençlik ile Brother’s takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Gümüşhane Gençlik takımı ilk yarısını 4-0 önde tamamladığı maçtan 8 3 lük skorla galip ayrılıp ligde siftah dedi.
Gümüşhane Gençlik takımı maça hızlı başlarken rakip kalede buldukları pozisyonları çok iyi değerlendirerek ilk bölümden farkı açtı ve maçı ilk yarıdan kopardı diyebiliriz. Rakip kalede buldukları fırsatları iyi değerlendirerek gelecek maçlar adına da umut veren ekip vites yükseltirken yavaş yavaş sona yaklaşırken çıkış aradıklarını da göstermiş oldular. Mücadele anlamında da geçer not alan ekipte ileri uca yapılan Mustafa takviyesi olumlu sonuçlar verirken genç oyuncu attığı 3 golle galibiyette büyük rol oynadı. Yunus savunmada oynamasına karşın 3 golüyle o da skora ciddi katkı sağlarken Doğan birbirinden güzel asistleri ve attığı klas golle takımın orta alandaki maestrosuydu.
Brothers takımı maça revizyonlu bir kadro ile çıkarken istedikleri oyunu sahaya yansıtamadılar ve peş peşe yedikleri gollerle maça ilk yarıdan havlu atıp aradıkları skoru bulamadan mağlubiyetle sahadan ayrıldılar. Takımda bugün en büyük eksik uyumdu ve birbirleriyle hiç anlaşamadılar. Özellikle hücum hattında çok eksik kalan ekip pozisyon bulmakta zorlanırken Rooney Emre’nin yokluğunu ciddi anlamda hissettiler diyebiliriz. Savunmada dirençli bir görüntü sergileseler de orta alanda yapılan top kayıpları kendi kalelerinde pozisyon olarak sonuçlanınca kalelerinde çok gol gördüler. Doğan Fatih ve Talha takımları adına 1 er gol üretirken Furkan orta alanda çok yanlız kaldı, Berat ise 2. yarıda ileri uca geçerek bu bölgeye hareket getirdi, goller de buna paralel 2. yarıda geldi.
Maçın Adamı: Doğan
Maçın Gümüş Adamı: Mustafa
Maçın Kalecisi: Mustafa
Maçın Defansı: Yunus
Maçın Ortasahası: Doğan
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Doğan
Maçın Centilmeni: Berat