Gümüş Gençlikten 4 Maçlık Beraberlik Rekoru!

Gecenin maçında karşılaşan Gümüş Gençlik ile Haddini Bilbao takımlarının mücadelesi yine nefesleri keserken yine müthiş bir maç oldu ve yine kazanan çıkmadı, maç 1 1 lik eşitlikle sona erdi, puanlar paylaşıldı.
Haddini Bilbao genel anlamda oyunun hakimi olan taraf olsa da rakibin katı savunması karşısında gol bulmakta oldukça zorlandı. Özellikle ilk yarıda şut pozisyonu dahi bulmakta zorlanan ekip rakibin kalabalık savunmasına diş geçiremedi. Maçın genelinde skor avantajını elinde bulunduran ekip son dakikalara kadar maçı 1-0 önde götürse de son dakikalarda yedileri şanssız golle sahadan 1 puanla ayrıldılar. Orta alanda çok koşup hücum hattında özellikle 2. yarıda etkili olan ekip Ahmet’le etkili şutlarla gol arasalar da çerçeveyi bulma konusunda şanssızdılar. Haberal Seçkin ikilisi rakibin etkili silahı Sedat’a göz açtırmazken yedikleri golde de yapabilecekleri bir şey yoktu ve gafil avlandılar diyebiliriz.
Gümüş Gençlik takımı ise genel olarak savunmaya dönük bir futbol oynadılar ve kalabalık savunma yaparak rakibin şutlarının kaleye gitmesi adına büyük mücadele verdiler, bunda da başarılı oldular. Özellikle ilk yarıda rakibe savunmada çok da pozisyon vermeyen ekip 2. yarıda biraz oyundan düşerken rakibe çok şut şansı verdi fakat şans yanlarındaydı, çoğu top çerçeveyi bulmadı. Hücumda yeteri kadar kalabalıklaşamamaları pozisyon bulmaları konusunda kısır bir maç geçirmelerine sebep olurken yine ileri uçta Sedat’la etkili olmaya çalıştılar, çoğu pozisyonda Murat’ı geçemeseler de maçın sonlarına doğru yine uzaktan buldukları bir golle maça tutunup 1 puanın sahibi oldular. 4 maçtır sahadan beraberlikle ayrılan ekip zirvenin hemen 3 puan gerisinde bulunurken güçlü rakiplere karşı kazanamasa da kaybetmemesi play off larda ne denli tehlikeli bir takım olacaklarını gösteriyor.
Maçın Adamı: Sedat
Maçın Gümüş Adamı: Ahmet
Maçın Kalecisi: Murat
Maçın Defansı: Seçkin
Maçın Ortasahası: Ahmet
Maçın Forveti: Sedat
Maçın Golü: Sedat
Maçın Centilmeni: Haberal