Gümüş Gençlik Zirve Yolunda!

Günün 2. maçında karşılaşan Gümüş Gençlik ve Brothers maçı gol düellosu şeklinde başladı ve ilk bölüm karşılıklı gollerle geçti. Topun bir o kalede bir bu kalede geçtiği maçta ilk yarı 4 3 lük Gümüş Gençlik üstünlüğü ile sonuçlanırken 2. yarıya golle başlayan Brothers takımı oldu ve skora dengeyi getirmesini bildi. Maçın kalan kısmı yine büyük bir çekişme ile geçerken İsmet 40. dakikada kornerden attığı şık golle takımını öne geçirdi ve maçı da bu golle 5 4 kazandılar.
Brothers takımından başlayacak olursak maç boyunca istekli bir oyun oynadılar ve gole sürekli yakındılar. Rakibin yükselen performansı ve galibiyet serisine rağmen başarılı bir performans sergileyen ekip mağlubiyete rağmen mücadelesiyle geçer not aldı. Skor üretme konusunda istedikleri pozisyonları yeteri kadar bulamayan ekip sahadan puansız ayrılsa da mücadelesi ile gelecek adına umut verdi. Furkan Ekici ırta alanda yine oyunu çok iyi kurarken mücadelesiyle bu bölgede takımın en etkili ismiydi. Emre savunmada oynamasına karşın attığı 2 golle takımın en skorer ismi olurken Mehmet Eren de orta alanda iyi mücadele etti, 1 gole imza attı. Berat savunmadaki başarılı oyununun yanısıra hücuma sürekli bindirmeler yaparken Talha da takımın yine mücadeleci oyuncularından biriydi ve oldukça istekli bir oyun sergiledi. Hücum hattında istediği topları alamayan Furkan maçı 1 golle tamamladı.
Gümüş Gençlik takımı ise yükselen performansını bu maçta da sürdürdü ve aldığı bu galibiyetle 4. sıraya kadar yükseldi ve zirveyi ele geçirme planlarını yapmaya başladı. Maça çok hızlı başlayan ekip skor üretmekte zorlanmasa da 2. yarıda duraklama yaşadılar ve son bölümlerde skor üretmekte sıkıntı çektiler. Son 10 dakikaya 1 farklı önde girip kalelerinde pozisyonlar verseler de kendileri adına korkulan olmadı ve maçtan galibiyetle ayrıldılar. Yasin 1 gol 2 asistlik performansıyla yine galibiyette büyük rol oynarken Ertuğrul da orta alandaki istekli oyununu bir golle süsledi. Sedat orta alanda yine durdurulmakta güçlük çekilen bir oyuncu olurken attığı güzel bir golle yine skora katkı sağladı, Emre de ileri uçta istekli bir oyun sergilerken o da maçı 1 golle tamamladı. İsmet Özgür ikilisi savunmada yine rakibe göz açtırmazken Özgür attığı klas golle takımını galibiyete taşıdı, Muhammed kalesinde yine güven verdi.
Maçın Adamı: Yasin
Maçın Gümüş Adamı: İsmet
Maçın Kalecisi: Muhammed
Maçın Defansı: İsmet
Maçın Ortasahası: Sedat
Maçın Forveti: Yasin
Maçın Centilmeni: Berat
Maçın Golü: İsmet