Gümüş Gençlik Yeniden Yarışta!

Maçın Adamı:Sedat
Maçın Kalecisi:Muhammed
Maçın Savunması:Emre
Maçın Ortasahası:Yasin
Maçın Forveti:Sedat
Maçın Centilmeni: İbrahim Ş
Maçtan Notlar
Maça hızlı bir giriş yapan Gümüş Gençlik takımı ard arda ataklar ile Genç Timsahlar takımının kalesini bombardıman altına aldı. Diyebiliriz. Ve 4.dakikada Yasinin golü ile maçta one geçmeyi başardılar. 3 dakika sonra Sedar sahneye çıkarak farkı 2’ye çıkarttı. Bu golden sonra biraz daha toparlanan Genç Timsahlar Kazım ile farkı 1’e indirse de skoru korumakta zorlanıyorlardı. 16.dakikada Yasin bir kez daha sahneye çıkarak farkı tekrar 2’ye çıkardı. İlk yarıda kalan dakikalarda 2 takımda gol bulmak için bastırdı. Ve karşılıklı atılan 2 gol ile ilk yarının skoru 4-2 Gümüş Gençlik takımı lehine sonuçlandı.
2.yarıya hızlı giriş yapan takım bu sefer Genç Timsahlardı ve Süleymanın golü ile farkı 1’e indirdi. Farkın erimesinden dolayı Gümüş Gençlik takımı maça ağırlığını koyarak ataklarını sıklaştırdı ve Yasin ile Emre’nin attığı art arda attıkları goller ile skoru birden 6-3’e getirdiler. Genç Timsahlar takımı farkı azaltarak maça tutunmak istese de istediği atakları bir türlü gerçekleştiremiyordu. Gümüş Gençlik takımı ise farkı korumak için zamana oynuyolardı. Genç Timsahlardan Rıdvan sahneye çıkarak farkı 2’ye düşürerek takımını umutlandırsa da bu gole hemen karşılık veren Sedat farkı tekrar 3’e çikararak skoru 7-4’e getirdi. Maçın kalan son 4 dakikasında rehavete kapılan Gümüş Gençlik takımı savunmasında açıklar vermeye başladı. Bu açıkları çok iyi değerlendiren Süleyman ve Kazım Genç Timsahlar adına 1’er gol atarak farkı 1’e indirse de beraberlik için zaman yetmedi ve maçı 7-6 Gümüş Gençlik kazandı.
Gümüş Gençlik
Maça çok iyi başlangıç yapan takım maçın tamamında hep öndeydiler. Zaman zaman rakibin baskısını hissetseler de maçın kontrolü hep kendilerindeydi. Kalede Muhammed görev aldı. Oldukça etkili bir maç çıkaran Muhammed topu oyuna sokmada zaman zaman sıkıntı yaşasa da kurtarışları ile bu açığını kapattı. Defansta Özgür, İsmet ve Emre 3’lüsü görev aldı. Oldukça iyi bir maç çıkaran 3’lüden Özgür savunmanın bel kemiğiydi ve rakibin bir çok pozisyonunu başlamadan bitirdi. İsmet ise zaman zaman ileri çıksa da kondisyonu ile savunmasına hemen dönerek oyunun her 2 yönünde de başarılı oldu. Emre ise toplara adeta vücudunu siper ederek golleri engelledi takım arkadaşlarından alkış aldı. Orta sahada Ertuğrul ve Yasin 2’lisi görev aldı. Oldukça uyumlu olan 2’liden Ertuğrul bitmek bilmeyen enerjisi ile hem savunma da hem de hücumda oldukça iyi bir maç çıkardı. Yasin ise takımını bir maestro gibi yönetti ve tekniği ile göz doldurdu. Forvette Sedat görev aldı. Fırsatçılığını çok iyi konuşturan Sedat attığı goller ile takımına galibiyeti getiren isimlerin başındaydı.
Genç Timsahlar
Maça istekli başlasalar da Gümüş Gençliğin genç oyuncularına eforları yetmeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Kalede İbrahim Ş. görev aldı. Zaman zaman refleksleriyle dikkat çekse de bir kaç goldeki hatası takımına mağlubiyete neden oldu diyebiliriz. Savunmada Mikail, İbrahim M. ve Zemin 3’lüsü görev aldı. Uyumları kötü olan 3’lüden Zemin ve Mikail savunmada çakılı kalsalar da Mikail’in dayanıklılığı karşı takıma yetmedi. Zemin ise maç çok istekli başlasa da 2. Yarının başlarında anlarında oyundan düşerek farkın açılmasına sebep oldu. İbrahim M. ise savunmadan çok hücum yönünde oynamaya çalışsa da mağlubiyeti engelleyemedi. Ortasahada Kazım ve Rıdvan 2’lisi görev aldı. Uyumları zaman zaman iyi olsa da maç boyunca rakip savunma arasında kaybolan ikiliden Rıdvan takımının ataklarını yönlendirmeye çalışan isimdi. Kazım ise savunma ağırlı oynasa da zaman zaman rakip kalede tehlikeli pozisyonlar yarattı. Forvette görev alan Süleyman elinden geleni yapmaya çalışsa da mağlubiyeti engelleyemedi