Gümüş Gençlik Son Dakikada Yıkıldı!

Master Cup B Grubu 2. hafta maçında Gümüş Gençlik ile Karkay takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta Karkay takımı topla daha çok oynayan taraf olsa da son 2 dakikasına 2 2 lik skorla girilen maçta kazanan son dakika golleriyle Karkay takımı oldu ve 4 2 lik skorla 3 puanı cebine koyup turu son maça bıraktılar.
Kazanma Faktörleri:
Karkay takımı maç boyunca etkili bir oyun sergilerken sahaya iyi yayılıp sahanın neredeyse tamamını çok iyi kullandılar ve etkili pozisyonlarla sürekli gol arayıp oyunun tamamında maçın kontrolünü ellerinde tuttular. Skor üretmekte zorlansalar da maçı kazanacak gibi oynayan ekip son bölümlerde yediği golle skora denge gelse de son dakikalarda attıkları 2 golle sahadan 4 2 lik skorla galip ayrılıp üst tur iddiasını sürdürdüler. Bireysel anlamda başarılı oyuncuları kadrosunda bulundurarak ekip göze hoş gelen bir futbol oynarken bu performanslarını sürdürdükleri taktirde turnuvanın favorisi olabileceklerini gözler önüne sererken 4 golü de farklı oyuncunun atması takımın ne kadar skorer bir takım olduğunu gösterdi.
Kaybetme Faktörleri:
Gümüş Gençlik takımı rakibe göre daha mütevazi bir kadroyla mücadele ederken buna rağmen oyundan hiç düşmediler ve maçın sonuna kadar oyuna ortak oldular. Son bölümlere 2 1 yenik girmelerine karşın beraberlik golünü bulan ekip son dakikalarda yedileri gollerle önemli bir fırsat teptiler ve tutu son maça bıraktılar. Savunma olarak çok iyi mücadele eden ekip ileri uçta yeteri kadar çoğalamayınca pozisyon bulmakta zorlanırken skor 2 2 ye geldikten sonra birkaç atak başlangıcında doğru top tercihlerinde bulunsalardı öne bile geçebilirlerdi, gol için yüklenip geride boşluk vermeselerdi maçtan 1 puanla ayrılabilirlerdi. Doğan orta alanda yanlız kalırken buna rağmen iyi mücadele etti, Emre attığı 2 golle takımını maça ortak eden isim oldu, Mustafa ise kurtarışlarıyla kalesinde devleşti, çok iyi bir maç çıkardı.
Maçın Adamı: Ahmet Yavuz
Maçın Gümüş Adamı: Serkan
Maçın Kalecisi: Mustafa
Maçın Defansı: Murat
Maçın Ortasahası: Ahmet Yavuz
Maçın Forveti: Yunus
Maçın Golü: Emre
Maçın Centilmeni: Ahmet Yavuz