Gümüş Gençlik Gol Düellosundan Galip Çıktı!

Master Cup B grubunun 2.maçında Lens ile Gümüş Gençlik takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte temkinli başlarken Gümüş Gençlik takımı art arda bulduğu goller ile öne geçerken ilk yarının ilerleyen dakikalarında Lens takımı farkı azaltmayı başarsa da Gümüş Gençlik rakibin her golüne karşılık vermeyi başardı ve ilk yarıyı 5-3 Gümüş Gençlik takımı önde tamamladı. 2.yarıya Gümüş Gençlik takımı rakip kalecinin hatası ile farkı açmaya devam ederken Lens takımı farkı azaltmak için bastırsa da Gümüş Gençlik takımı skor üstünlüğünü korudu ve maçı 8-6 Gümüş Gençlik takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Gümüş Gençlik takımı savunmada açık vermeden goller bulurken golü bulduktan sonra savunmada rehavete kapılsa da ilk yarıyı 2 fark ile önde tamamlamayı başardı. 2.yarı kontrollü oyununa devam eden ekip 2 farkı koruyarak maçı kazanmayı başardı. Kalede görev alan Mustafa S. muazzam bir maç çıkarırken havada adeta asılı kalıyordu. Takımını maç boyunca kalesinden yönlendiren Mustafa S. performansı ile büyük beğeni topladı. Savunmada can siperane bir mücadele sergileyen ekipte Muhammed savunmada takım arkadaşlarının arkasını toparlarken bitmez tükenmez enerjisi ile takım arkadaşlarına güven verdi. İleride tek toplar ile sonuca giden ekipte Doğan çok hareketli bir oyun sergilerken sahada basmadık yer bırakmadı. Mustafa B. takımının önemli dişlilerinden biriyken attığı goller ile bitiriciliğini konuşturdu. Emre ise maç boyunca fırsatçılığını konuştururken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Takım arkadaşlarına pozisyonlar da hazırlayan Emre sahanın en efektif ismi olurken maçın kaderini çizen isimdi. Rakibi karşısın da oyun disiplininden 1 dakika bile kopmayan ekip zaman zaman zorlansa da galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça daha atak bir başlangıç yapan Lens takımı kalesinde şok goller ile geriye düşse de ilerleyen dakikalarda oyuna ortak oldu. Fakat savunmada çok fazla açık veren ekip ilk yarıyı 2 fark ile geride tamamlarken 2.yarının başında kalecilerinin ilginç hatası nedeniyle 3 fark ile geriye düşen ekip oyundan düştü ve maçı 2 fark ile kaybetti. Kalede görev alan Yarasa bazı pozisyonlarda güzel kurtarışlara imza atsa da kalesinde yaptığı ilginç hatalar ile takımının maçı kaybetmesine neden oldu. Savunmada çok kolay geçilen ekipte Osman sahanın en büyük oyuncusu olurken savunmada yaptığı kritik müdahaleler ile takımının savunmasını toparlamaya çalışsa da zaman zaman yalnız kaldı. İleride bir türlü dikiş tutturamayan ekipte Fatih takımının dinamosu gibiydi. Çok hırslı olan Fatih elinden geleni yapsa da takım arkadaşları kendisine ayak uyduramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Apo ve Mehmet 2’şer gol ile takımlarını taşırlarken Apo takımının ataklarını çeşitlendiren isimdi. Oyun görüşü ile rakibi açmaya çalışan Apo takım arkadaşlarına kilit paslar attı. Mehmetcan ise ince bilekleri ile şık çalımlara imza atarken tekniği yenilgiyi engellemeye yetmedi. Kalesinde goller gördükten sonra oyundan düşen ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Emre
Maçın Gümüş Adamı:Mustafa B.
Maçın Golü:Doğan
Maçın Kalecisi:Mustafa S.
Maçın Savunması:Muhammed
Maçın Orta sahası:Emre
Maçın Forveti:Mustafa B.
Maçın Centilmeni:Mehmetcan