Gümüş Gençlik Engel Tanımıyor! Galibiyet Serisi 6 Maça Çıktı!

Gecenin maçında ligin yeni ekibi Kızıl Elma takımı ile zirve takipçisi Gümüş Gençlik takımları karşı karşıya geldiler. Maça iyi başlayan taraf Gümüş Gençlik takımı olurken henüz 2. dakikada buldukları golle öne geçmeyi de başardılar. 10. dakikaya kadar maça ısınamayan Kızılelma takımı bu dakikadan sonra daha istekli bir oyun sergilerken 12. dakikada 2-0 geriye düşmesine rağmen bu bölümlerde rakip kalede çok baskılıydılar ve çok da net pozisyonlar buldular fakat skor üretmekte yeteri kadar şanslı değildiler. Devreyi 4 1 geride tamamlayan Kızıl Elma . yarıya çok istekli başlarken peş peşe buldukları gollerle skoru 4 3 e kadar getirdiler ve maça ortak oldular. Çok net fırsatlardan sonuç alamayan ekip bitime 10 dakika kala yediği golle maça havlu attı ve ilk maçlarından sahadan mağlubiyetle ayrıldılar.
Yeni ekip Kızıl Elma takımından başlayacak olursak, son vuruşlarda çok şanssız olan ekip buna rağmen ligin 2. sırasında yer alan Gümüş Gençlik takımını salladılar ama yıkamadılar. Mağlubiyetin sebeplerine bakacak olursak skor 2 0 ken kaçırılan goller skor avantajını ellerine alma şansını yitirmelerine sebep oldu ki karşı karşıya bir çok pozisyondan sonuç alamadılar ve dönen toplarda kontraataktan goller yediler. Devre sonu 4 1 lik skor büyük handikap olsa da farkı 1 e indiren ekip 40. dakikada yedikleri golle maça erken havlu atmaları mağlubiyetin bir diğer etkeniydi, zira maçın bitimine 10 dakika vardı ve maçı çevirebilirlerdi fakat yedikleri golle bütün motivasyonunu kaybettiler. Emre kalesinde çok etkili bir maç çıkarırken birbirinden güzel kurtarışlara imza attı, farkın büyümesini ve de takımının maça ortak olmasını sağladı. Cüneyt ve Semih savunmada yerlerini hiç kaybetmezken iyi bir maç çıkardılar, orta alanda Abdullah ve Akif 1 er golle oynarken etkili bir maç çıkarırken son vuruşlarda çok şanssızdılar. Onur orta alanda tecrübesiyle takımına katkı sağlarken Erdi ise ileri uçta çok istekli bir görüntü sergiledi, sürekli gol aradı, 1 de gole imza attı.
Gümüş Gençlik takımı rakibe göre yaş olarak küçük olsalar da ligde tecrübeli olmalarını iyi kullandılar maçı ilk bölümden kopardılar diyebiliriz. Birbirleriyle iyi paslaşan ekip rakip kalede rahat pozisyon bulurken bu fırsatları iyi değerlendirip farkı açmakta zorlanmadı. Orta alanda yine Sedat’la çok etkili olan ekip Emre ve Yasin’le de ileri uçta etkiliydiler, hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Muhammed bugün kalesinde yine yıldızlaşırken kalesinde yine güven verdi, İsmet ve Özgür yine savunmada yerlerini hiç kaybetmediler ve görevlerini yerine getirdiler. Yasin Emre ikilisi attıkları 2 şer golle galibiyette büyük rol alırken Ertuğrul 2 asistiyle, Sedat ise 2 gol 1 asistiyle skora katkı sağlayan diğer oyuncular oldular.
Maçın Adamı: Sedat
Maçın Gümüş Adamı: Yasin
Maçın Kalecisi: Muhammed
Maçın Defansı: İsmet
Maçın Ortasahası: Sedat
maçın Forveti: Yasin
Maçın Golü: Sedat
Maçın Centilmeni: Abdullah