Greenboys Zirve Peşinde!

Zirve takipçisi Fc Greenboys ile Balat Tr takımlarını karşı karşıya getiren maçta izleyenler keyifli bir müsabakaya tanık olurken Fc Greenboys 2. Yarıdaki performansıyla maçı kazanmasını bildi ve zirve yarışını sürdürdü.
Fc Greenboys ilk yarıda goller yiyip maça istediği gibi başlamazken devrenin sonunda bulduğu gollerle öne geçmeyi başardı ve 2. Yarıda atak bir oyunla haklı bir galibiyet aldı. Genel anlamda çok koşan ve sahaya hakim olan ekip formda görüntüsünü bu maçta da sürdürdü ve rakibine çok da şans vermedi. Burak 5 golüyle yıldızlaşırken Egemen Yakup ve Oktay da 1 er golle skora katkı sağladılar.
Balat Tr uzun bir aranın ardından lige yeniden dönüş yaparken ısınma turlarına ligin formda ekibi Greenboys la başladılar, sahadan mağlubiyetle ayrılmalarına karşın mücadeleleri ve istekli oyunlarıyla dikkat çektiler, bu sezon da iyi işler yapacaklarının sinyallerini verdiler. Yeteri kadar şut çekmemeleri handikap olarak dikkat çekerken gol yollarında yeteri kadar etkili olamadılar. Murat 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Halil, Celal ve Sercan takımın gollerini atan diğer oyuncular oldular.
Maçın Adamı: Burak
Maçın Gümüş Adamı: Egemen
Maçın Kalecisi: Ayhan
Maçın Defansı: Yakup
Maçın Ortasahası: Egemen
Maçın Forveti: Burak
Maçın Golü: Burak
Maçın Centilmeni: Sercan