Greenboys Tecrübesiyle!

Gecenin ikinci maçında ligin tecrübeli takımlarından Green Boys ligde ilk maçına çıkan Bursagücü’nün karşısındaydı. Maçta tecrübesini ve kabiliyetini sergileyen Green Boys adeta rakip kaleye gol olup yağdı. Maç 13-3 lük farklı bir skorla sonuçlandı.
Kazanma Faktörleri
Rakibe göre birbirini daha çok tanıyan ve daha yetenekli olan Green Boys bunu sahaya yansıtınca farklı skoru almayı bildi. Defanstan hücuma geçişlerde etkili pas alışverişi ve ileride ki hücum oyuncularının adam eksiltmede başarılı olmaları rakip kaleye kolay inmelerinde en büyük etkenlerden biri oldu. Green Boys defansı maç içerisinde ileri çıkarak hücumu rahatlatıp rakibi yormada çok etkili oldu. Özellikle kenar defans olarak oynayan Enes ileri çıkışları ve nokta müdahaleleri ile en dikkat çeken isim oldu. Hücumda ise Oktay gol perdesini açan ve kaleyi her defasında yoklayan isimdi. Takımda kaleci Kaan ve Yakup dışında gol atmayan olmazken iki oyuncuda geride gösterdikleri performansla beğeni topladı.
Kaybetme Faktörleri
Ligde ilk maçına çıkan Bursagücü ise her ne kadar skor farklı olsa da istekli görüntüsüyle dikkat çekti. Green Boys un gollerine Tamer ve Burak’ın golleriyle cevap veren Bursagücü ilerleyen zamanlarda pas hatalarını azaltıp , takım oyununu oynamayı başarabilirse ligde iddialı takımlardan biri olacak gibi gözüküyor. Özellikle topu defanstan hücuma çıkarırken önemli hatalar yapan Bursagücü hücumda da dağınık olunca maçın büyük bir kısmına ortak olamadı.
Maçın Adamı: İbrahim
Maçın Gümüş Adamı: Oktay
Maçın Golü: Oktay
Maçın Kalecisi: Kaan
Maçın Savunması: Enes
Maçın Ortasahası: İbrahim
Maçın Forveti: Burak
Maçın Centilmeni: Tamer