Greenboys Tarihi Farklara Doymuyor!

Greenboys Fc ile Sadıçlar Fc takımı karşı karşıya gelirken maçın başından sonuna üstün bir oyun sergileyen Greenboys sahadan 13 0 gibi farklı bir skorla galip ayrılıp yoluna dolu dizgin devam etti.
Fc Greenboys takımı maça istekli bir oyunla başlarken peş peşe gollerle skor avantajını eline aldılar. Devreyi 5 0 gibi net bir skorla önde tamamlayan ekip 2. yarıda rakibinin oyundan düşmesiyle farkı açtı ve tarihi farklarına bir yenisini eklediler. Oktay ve Sezer 4 er golüyle geceye damgalarını vuran isimler olurken Burak ve Yakup da 2 şer gole imza attılar.
Sadıçlar Fc takımı sahaya revizyonlu bir kadroyla çıkarken bireysel anlamda yetenekli oyuncular olsalar da takım olamadıkları için sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Oynadıkları oyun kesinlikle bu farkı hak etmese de son bölümlerde oyundan düşüp savunma disiplinini elden bırakınca tarihi fark kaçınılmaz oldu. Ayrıca son vuruşlarda çok şanssız olan ekip dünyaları kaçırırken penaltı atışı dahil gole defalarca yaklaşmalarına rağmen şanssızlıklarını kıramadılar ve gol başarısı gösteremediler.
Maçın Adamı: Oktay
Maçın Gümüş Adamı: Sezer
Maçın Kalecisi: Ayhan
Maçın Defansı: Oktay
Maçın Ortasahası: Burak
Maçın Forveti: Sezer
Maçın Golü: Burak
Maçın Centilmeni: Mustafa