Greenboys Sezonu Galibiyetle Tamamladı!

Günün maçında Greenboys Fc sezonun son maçına çıkarken Kate’nin takımı karşısında iyi bir oyunla 7 5lik skorla galip ayrılarak sezonu galibiyetle tamamladı ve sezonun 50. maçına çıkmış oldular.

Lider Greenboys ligde bu sezon oynadığı 50 maçın 36 sını galip tamamlarken tartışmasız sezonun flash takımı oldular. Bu maçta da iyi mücadele veren ekip etkili paslaşmalarla rakip kaleye iyi giderken attıkları güzel gollerle maçı kazanmasını bildiler. Misafir oyuncuları fazla olmasına karşın uyumlu bir görüntü sergileyen ekip pas oyununu sahaya iyi yansıtırken savunmada da rakibe çok boşluk bırakmadılar. Uğur attığı 5 golle geceye damgasını vururken kaptan Oktay da maçı 2 golle tamamladı.

Kate’nin Takımı güçlü rakibine karşı maç boyunca iyi mücadele ederken açık futbol oynadılar, rakip kaleye iyi de gittiler fakat rakip kaleciyi geçmekte zorlandılar. Orta alanda iyi pas yapan ekip savunmada boşluklar vermelerine karşın hızlı oyuncularıyla bu açığı kapatırken kaleci Onur’un sakatlanması takımın gidişatını olumsuz etkiledi ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Burak attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken diğer goller Ali, Kadir ve Batuhan’dan geldi.

Maçın Adamı: Uğur

Maçın Gümüş Adamı: Oktay

Maçın Kalecisi: Çağlar

Maçın Defansı: Okan

Maçın Ortasahası: Uğur

Maçın Forveti: Oktay

Maçın Golü: Uğur

Maçın Centilmeni: Okan