Greenboys Premier Ligde Yarı Finalde!

Premier lig çeyrek final müsabakasında Greenboys ile Alacaat yarı final bileti almak için kozlarını paylaştı. Maçın büyük bir bölümünün ortada ve skor olarak kısır geçen maçta yarı final biletini 3-1 lik skorla Greenboys elde etti.
Kazanma Faktörleri
Greenboys takımı birbirini iyi tanıyan gençlerden kurulmuş olmanın avantajını her maç yaşıyor. Özellikle kalede Kaan kritik müdahaleler ile takımın önemli isimlerinden biri konumunda. Bu maç hücum olarak çok fazla pozisyon bulamasalar da bulduklarını değerlendiren ekip galibiyeti de haketti. İlk yarının berabere tamamlandığı maçta Greenboys rakibin etkili fiziğine rağmen son vuruşlar ve iyi savunma ile maçı kazandı. Savunmada İbo ve Yakup hatasız oynarken Mahmut ise hücuma en çok destek veren isimdi. Hücumda zaman zaman rakip defans açmakta ve eksiltmekte zorlanan ekip Burak ve Oktay’ın golleriyle kazanmayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Rakiplerine göre daha yaşlı olmalarına rağmen fizik olarak daha üstün olan Alacaat takımı bu üstünlüğü oynanılan futbola yansıtamamanın cezasını çekti. Gol olarak kısır geçen maçta Alacaat savunması etkili bir oyun sergiledi. Özellikle rakip hücumculara karşı yapılan ilk müdahalelerde başarılı olan İsa ve Emre büyük beğeni topladı. Hücumda ise Eray her ne kadar oyunu kurmak istese de Serkan ve Ali Rıza istedikleri alanları bir türlü bulamadı. Buna son vuruşlar da ki başarısızlıklar da eklenince bu maç bir gol atabildiler. Alacaat adına bir golü ise savunmadan gelen Sinan buldu. Maç 4-1 lik mağlubiyet ile sona erdi.
Maçın Adamı: Burak
Maçın Gümüş Adamı: oktay
Maçın Golü: OKtay
Maçın Kalecisi: Kaan
Maçın Savunması: Yakup
Maçın Ortasahası: Eray
Maçın Forveti: Burak
Maçın Centilmeni: Serkan