Greenboys Merkezde Rakip Tanımıyor!

Gecenin ilk maçında iki konferans liderinin karşılaşmasında gülen taraf Fc Greenboys olurken güçlü rakiplerini 3 1 lik skorla geçerek kendi konferanslarındaki liderliklerini sürdürdüler.
Kazanma Faktörleri:
Fc Greenboys önceki maçlara bakışla bugün biraz tutuk bir oyun sergilerken buna rağmen ilk yarıda bulduğu peş peşe 2 golle skor avantajını ellerine aldılar ve bu avantajı son bölüme kadar taşıyıp son dakika golüyle rahat bir nefes alıp sahadan galibiyetle ayrıldılar. Rakip savunmayı zaman zaman geçmekte zorlanan ekip uzaktan etkili şutlarla gol ararken rakip kaleciyi geçmekte zorlansa da savunmada da iyi bir görüntü verince buldukları skor avantajını iyi korudular diyebiliriz. Kazanma alışkanlığını edinen ekip play off lara emin adımlarla yürürken güçlü rakibini de geçerek çıkışlarını sürdürdüler. Burak orta alandaki mücadelesi ve attığı jeneriklik golle galibiyette büyük rol oynarken Oktay da oyunu çok iyi kurdu, topla çok etkiliydi, şanssız pozisyonları değerlendiremese de son dakika golüyle takımını rahatlatan isim oldu. Onurcan kurtarışlarıyla takımın yine en etkili silahıydı.
Kaybetme Faktörleri:
Liverpool takımı 2 gün önceki görüntüsünü mumla aratırken her ne kadar kadroda eksikler olsa da motivasyon olarak maça hazır değillerdi ve maça da çok kötü başladılar. Her ne kadar oyunu sonradan toparlasalar da skora denge getirmekte zorlanan ekip maçın başlarında yedikleri gollerle sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Orta alanda organize olmakta zorlanan ekip hücum anlamında vasat bir maç çıkarırken rakip kaleyi çok da zorlayamadılar ve net pozisyon bulmakta zorlandılar. 2. yarıda Mert’in oyun girmesiyle takım biraz daha hareketlenirken Mert bitime 9 dakika kala attığı golle takımını ateşledi fakat 2 3 net pozisyondan sonuç alamayınca skora denge getiremediler. Şahin de Emrecan da bugün tutuk bir oyun sergileseler de gayretlilerdi fakat istediklerini sahaya yansıtamadılar. Nezir savunmayı yine toparlayan isim olurken hücuma da sürekli destek verdi. Kalelerinde yedikleri 3 golde de yapılacak çok şey olmazken misafir kaleci Ahmet kalesinde devleşti, dünyaları çıkardı fakat bu performansı puan için yeterli olmadı.
Maçın Adamı: Burak
Maçın Gümüş Adamı: Oktay
Maçın Kalecisi: Ahmet
Maçın Defansı: Samet
Maçın Ortasahası: Burak
Maçın Forveti: Oktay
Maçın Golü: Burak
Maçın Centilmeni: Nezir