Greenboys Merkez Konferansına da Galibiyetle Başladı!

Gecenin 2. maçında Diriliş Fk ile Fc Greenboys takımları karşı karşıya gelirken Fc Greenboys ilk yarısını 2 1 önde tamamladığı maçtan 5 1 lik skorla galip ayrılıp yeni konferansına galibiyetle başladı.
Kazanma Faktörleri:
Fc Greenboys takımı orta alanda rakibine karşı özellikle ilk yarıda üstünlük kuramasa da fırsatçılıklarını konuşturarak usta işi gollerle galibiyete uzanmasını bildi ve önde tamamladığı maçın 2. yarısında rakibin de oyundan düşmesiyle farkı açarak 4 puanı ceplerine koydular. Galibiyeti hak eden bir oyun sergileyen ekip özellikle hücum ayaklarının fazlalığı ile sonuca gitmesini bildiler. Onurcan bireysel performansıyla yine izleyenleri büyülerken galibiyette gizli kahramandı diyebiliriz, Gökhan attığı 3 klas golle geceye damgasını vururken Kaptan Oktay da orta alandaki başarılı oyununu 2 golle süsledi.
Kaybetme Faktörleri:
Diriliş Fk takımı efsane kadrosuna yakın bir kadro ile sahaya çıkarken eski oyuncularının da bir araya gelmesi ile fizik gücü yüksek bir oyun ortaya koydular, özellikle ilk yarıda rakibi çok zorladılar. Orta alanda rakibe istediği oyunu oynatmayan ekip rakip kalede net de pozisyonlar bulmalarına karşın bu pozisyonlarda çok cömert olunca devreyi geride tamamladılar ve 2. yarıda yedikleri gollerle çözülüp sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar. Aslında iyi mücadele ettiler, fakat hücum anlamında yetersiz kaldılar ve son vuruşlarda şanssızdılar. Sedat hücum bölgesinde yine takımın en etkili ismi olurken takımın tek golüne imza attı, Musa istekli bir oyun sergilerken son vuruşlarda çok şanssızdı ve çok net pozisyonları değerlendiremedi.
Maçın Adamı : Gökhan
Maçın Gümüş Adamı : Oktay
Maçın Kalecisi : Onurcan
Maçın Defansı : Mert
Maçın Orta Sahası : Oktay
Maçın Forveti : Gökhan
Maçın Golü : Gökhan
Maçın Centilmeni : Mesut
Maçın Skorerleri:
Gökhan (3) Oktay (2)