Greenboys Merkez Konferansı Sallamaya Devam Ediyor!

Gecenin ilk maçında Çekiçspor ile Greenboys takımları karşı karşıya gelirken mücadelenin üst düzey olduğu müsabakada kazanan Greenboys takımı oldu ve Yıldırım Konferansındaki liderliğini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Fc Greenboys takımı maça aslında istediği gibi başlayamazken ilk bölümlerde kilidi açmakta zorlandı ve hatta yenik duruma da düştü fakat soru toparlayan ekip ilk yarıyı rahat bir skorla tamamladı. 2. yarıda skorun 5 1 olmasının da verdiği rehavetle tempoyu düşüren ekip kalesinde pozisyon vermeye başlarken peş peşe yedikleri gollerle skor 5 4 e kadar geldi. Çabuk toparlanan ekip bulduğu gollerle maçı 10-5 gibi farklı bir skorla kazanmasını bilirken galibiyet serisini de 4 maça çıkardı. Hücum hattında yine çok istekli olan ekip rakip savunmaya yaptığı baskıyla hataya zorlarken çoğu pozisyondan sonuç alamasa da skor üretme konusunda yine başarılı bir maç çıkardılar ve farka koştular. Takım golcüsü Yunus attığı 4 golle takımın yine en skorer oyuncusu olurken Kadir de 3 golle takımın diğer skorer oyuncusuydu, Oktay ve Burak orta alanda yine çok iyi mücadele ederken kaleci Onurcan özellikle ilk yarıdaki kurtarışlarıyla kalesinde devleşti.
Kaybetme Faktörleri:
Çekiçspor maça iyi başlayıp golü bulan taraf olurken ilk bölümlerde rakibin baskılı oyununa dur demesini bildi ve dirençli bir görüntü sergilediler. Kaleci Yahya’nın da başarılı kurtarışları takımı ayakta tutarken bu bölümde kaçan net pozisyonlar farkın açılamamasına sebep oldu, bu rakibi ateşledi. Rakibin üst üste atakları karşısında gelen peş peşe gollerle çabuk çözülen ekip devreye farklı bir skorla yenik girdi. Buna rağmen 2. yarıda müthiş bir geri dönüş yapan ekip Numan’ın golleriyle farkı kapatmayı başardı ve skoru 5 4 e kadar getirdi fakat beraberlik golünü bulamayan ekip savunmada verdikleri boşluklarla kalelerinde goller gördüler ve sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar. Rakip takımın Yıldırım Konferansının lideri olduğu göz önüne alınırsa mağlubiyete çok da üzülmemeleri gerekiyor fakat bu maçtan da çıkarılacak ders çok gol kaçırıyorlar ve bu pozisyonları çok arıyorlar. Kaleci Yahya maça çok iyi başlamasına karşın bir noktadan sonra onun da direnci düştü, Numan attığı gollerle takımını ateşlerken Tugay İbrahim U. İkilisi savunmada tecrübesiyle çok top kazansa da rakibin kalabalık ataklarında çok yanlız kaldılar, orta alandan yeteri kadar yardım alamadılar.
Maçın Adamı: Yunus
Maçın Gümüş Adamı: Kadir
Maçın Kalecisi: Onurcan
Maçın Defansı: Mert
Maçın Ortasahası: Oktay
Maçın Forveti: Yunus
Maçın Golü: Oktay
Maçın Centilmeni: Yahya