Greenboys Bildiniz Gibi!

Gecenin 2. maçında Börü ile Greenboys Fc takımları karşı karşıya gelirken maçın başından sonuna üstün bir oyun sergileyen Fc Greenboys sahadan tarihi farklı bir skorla ayrıldı ve 5 te 5 yaparak yoluna dolu dizgin devam etti.
Fc Greenboys takımı hücum hattındaki etkili silahlarıyla skor üretmekte zorlanmazken savunmada da rakibe göz açtırmadılar ve 10 0 gibi sansasyonel bir skorla sahadan galip ayrıldılar. Sahanın her bölgesinde çok koşan ekip takım halinde kalabalık hücum yaparken Burak 4 gol ile gecenin yıldızı oldu, Oktay da 3 golü ile gol krallığındaki iddiasını sürdürdü.
Börü takımı bu akşam hiç de beklemediği bir skorla sahadan ayrılırken hücum anlamında vasat kalmaları bu skorda en büyük etken oldu. Aslında rakibin formda görüntüsü ve bu sezonki 5 te 5 lik performansı her ne kadar farklı mağlubiyet için mazeret sayılabilecek bir durum olsa da hücum yollarındaki düşük performansa acilen çözüm bulmalılar diye düşünüyorum. Genel anlamda iyi mücadele etmelerine rağmen rakibin baskılı oyununu karşısında zaman zaman çaresiz kaldılar.
Maçın Adamı : Burak
Maçın Gümüş Adamı : Oktay
Maçın Kalecisi : Emre
Maçın Defansı : Onur
Maçın Orta Sahası : Oktay
Maçın Forveti : Burak
Maçın Golü : Burak
Maçın Centilmeni : Doğan