Green Crocodilles Çok Rahat!

Gecenin ikinci maçında Börü ile Green Crocodiles takımları karşı karşıya geldi. Maç boyunca daha iyi ve etkili top yapan taraf olan Green Crocodiles maçtan dört farklı galibiyet ile ayrıldı.
Kazanma Faktörleri
Green Crocodiles takımı maça kalede emin ile başladı. Emin maç boyunca kalesi çok yoklanmasa da iyi bir performans sergiledi. Savunma da ise Samet, Sinan ve İsmail yer aldı. Takım olarak kompakt bir oyun tercih eden Green Crocodiles savunması da maç boyunca hem ileride hemde geride yer alarak etkili bir oyun sergiledi. Bunun en büyük kanıtı ise Samet ve İsmail in yaptığı birer asisti gösterebiliriz. Hücumda ise Yakup , Burak ve Sedat ile çıkan takımda bu üçlü maç boyunca sabit durmadan hem rakibi yordu hemde etkili pas trafiği kurarak keyif oranı yüksek bir maç oynadı. Yakup iki , Burak bir Sedat iki golle maçı tamamlarken Burak yaptığı iki asist ile hücumda en etkili isim olmayı başardı. Takım bu oyun anlayışı ile maçı 5 – 1 kazanmayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Börü takımı kalede Emre savunma da ise Hasan , Tuncay ve Doğan B ile başladı. Savunma olarak maç boyunca istekli oynasalar da iyi top çeviren rakip karşısında bir çok pozisyonda yalnız kalan savunma skora rağmen çokta kötü oynadı denemez. Maçın genelinde zaman zaman iyi direnen savunma oyuncularından Doğan B. Takımın maçta ki tek golünü atan isim oldu. Hücumda Muhammet , Mustafa ve Doğan D. İle başlayan ekip genellikle uzun top yapmayı tercih etti. Atılan uzun toplarda hakimiyet kuramayan hücum oyuncuları seken topları da rakibe bırakınca tüm yük takım savunmasına geçmiş oldu. Maç boyunca etkisiz olan börü hücumcuları maçta skora Doğan D. nin tek asisti ile katkı sunabildi.
Maçın Adamı : Sedat
Maçın Gümüş adamı : Yakup
Maçın Golü : Sedat
Maçın kalecisi : Emin
Maçın Defansı : Samet
Maçın orta sahası : Burak
Maçın Forveti : Sedat
Maçın centilmeni : Muhammet