Green Crocodiles Zor Da Olsa Kazandı!

Günün 2.maçında Green Crocodiles ile Vurguncular takımları karşı karşıya geldi. Maça Green Crocodiles takımı baskılı başlarken erken bulduğu gol ile öne geçmeyi başardı. Vurguncular ilk yarı bir türlü aradığı golü bulamazken ilk yarı 3-0 Green Crocodiles takımının üstünlüğü ile sonuçlandı. 2.yarı Vurguncular takımı farkı azaltmayı başarsa da bir türlü beraberlik golünü bulamadı ve maçı 5-4 skor ile Green Crocodiles takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça baskılı başlayan Green Crocodiles takımı ilk yarı kalesini gole kapatmayı başarırken bulduğu goller ile ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. 2.yarı fark azalsa da rakibine beraberlik şansı tanımayan Green Crocodiles takımı maçı zor da olsa kazanırken kalede görev alan Furkan ilk yarı kalesinde adeta devleşti mükemmel kurtarışlara imza atan Furkan refleksleri ile takımını ipten aldı. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Ersel savunmada ki açıkları kapatan kişiydi. Bir çok kritik müdahalede bulunan Ersel topu savunmadan çıkarırken de oldukça etkili kullandı. İleride topu çok iyi çeviren ekipte Cihan oyun görüşü ile fark yarattı. Klas paslar ile takım arkadaşlarını besleyen Cihan şık hareketleri ile parmak ısırttı. Maçın yıldızı olan Yunus ise attığı goller ile farkı açan isimdi. Pozisyon bilgisi çok iyi olan Yunus golü adeta kokladı. Maçın son dakikalarında zor dakikalar yaşasalar da skoru korumayı başaran ekip maçı 1 fark ile kazandı.

Kaybetme Faktörleri 

Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan Vurguncular takımı ilk yarı bir türlü golü bulamazken 2.yarı farkı azaltmayı başarsa da bir türlü beraberlik golünü bulamadı. Kalede görev alan Orhan güzel kurtarışlara imza atsa da yediği bir kaç golde basit hatalar yaptı. Savunmada çok çabuk oyundan düşen ekipte Vahip savunmada çakılı kalan isimdi. Zaman zaman yalnız kalan Vahip elinden geleni yapsa da performansı yenilgiyi engellemeye yetmedi. İleride ilk yarı bal yapmayan arı gibi olan ekip 2.yarı açılsa da galibiyet için yeterli olmadı. Enes takımın en hırslı isimlerinden biri olurken takımını ateşlemeye çalıştı. Takımının en yetenekli isimlerinden biri olan Ergün ise tekniği ile rakiplerini çok kolay egale ederken takım arkadaşlarını çok iyi besledi. Alper ise takımının ilk golünü atan isimdi. Attığı gol ile takımını umutlandıran Alper top alışverişini gerçekleştiren isimdi. 2.yarı farkı azaltmayı başaran ekip maçın son 2 dakikasında büyük bir baskı kursa da beraberlik golünü bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Yunus
Maçın Gümüş Adamı:Cihan
Maçın Golü:Ergün
Maçın Kalecisi:Furkan
Maçın Savunması:Eray
Maçın Orta sahası:Cihan
Maçın Forveti:Yunus
Maçın Centilmeni:Hasan