Green Boys’tan Farklı Tarife!

Günün son maçında Green Boys ile Diriliş takımları karşı karşıya geldi. Green Boys takımı maça çok etkili bir başlangıç yaparken art arda bulduğu goller ile maçın kontrolünü eline aldı. Diriliş takımı Sedat’ın şık golü ile karşılık verse de ilk yarıyı Green Boys takımı 7-1 skor ile önde tamamladı. 2.yarı Green Boys takımı baskısına devam ederken maç rölantide geçti ve maçı Green Boys takımı zorlanmadan 13-2 gibi farklı bir skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı bir başlangıç yapan Green Boys takımı art arda bulduğu goller ile farkı açarken maçın fişini ilk yarıdan çekmeyi başardı. Genç ekip 2.yarıda oyun disiplininden kopmayarak farkı açmaya devam etti ve maçı rahat bir şekilde kazandı. Kalede görev alan Kaan kalesinde fazla tehlikeli pozisyon görmese de bir kaç pozisyonda klasını konuşturdu ve havada adeta asılı kaldı. Savunmada rakibe nefes aldırmayan ekipte Onur, Mustafa ve Emre’nin uyumları çok iyiydi. Savunmada en dikkat çeken isim ise Onurdu. Hatasız bir maç çıkaran Onur takım arkadaşlarının kademelerine de çok iyi girdi. İleride adeta gol olup yağan ekipte, Burak tekniği ve sol ayağı ile dikkat çekerken, Oktay ise takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Oyun görüşü ile takımının rahat bir oyun sergilemesini sağlayan Oktay asistleri ve golleri ile takımını taşıdı. Maçın yıldızı ise Sezerdi. Erken bulduğu goller ile farkı açan Sezer bitiriciliği ile dikkat çekerken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. 2’de asiste imza atan Sezer yeni transfer olarak çıktığı maçta takımını galibiyete taşıyan isimlerden biriydi. Rakibine göre oldukça genç olan ekip kondisyonları ile fark yarattı ve maçı farklı bir skor ile kazandılar.

Kaybetme Faktörleri

Maça başlar başlamaz kalesinde tehlikeli pozisyonlar gören Diriliş takımı dakikalar ilerledikçe oyunun kontrolünü rakibine kaptırdı.  Sahanın halısaha boyutlarına göre biraz büyük olması ve rakibin çok genç olması ile istediği oyunu sahaya yansıtamayan ekip maçı farklı bir skor ile kaybederken kalede görev alan Mücahit kalesinde çok fazla pozisyon gördü. Bir çok kurtarışa imza atsa da rakibin yoğun baskısı altında yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok fazla yıpranan ekipte Mesut savunmayı toparlamaya çalışsa da çoğu pozisyonda yalnız kaldı. Harun ise hem savunmada hemde hücumda git gel yapmaya çalışsa da kondisyonu yeterli olmadı. Hücum bölgesinde istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan ekipte Mikail orta alanda takımını sırtlamaya çalışsa da çok fazla top kaybı yaparken Furkan ise güçlü fiziği ile rakiplerini yıldırmaya çalışsa da çoğu pozisyonda tek başına kaldı. Forvette görev alan Sedat zarif hareketleri ile dikkat çekerken attığı 2 golde jeneriklikti. Muazzam bir tekniği olan Sedat takımının en etkili ismiydi. Sahanın büyük olması ile çok fazla yorulan ekip maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Sezer
Maçın Gümüş Adamı:Oktay
Maçın Golü:Sedat
Maçın Kalecisi:Kaan
Maçın Savunması:Onur
Maçın Orta sahası:Oktay
Maçın Forveti:Sezer
Maçın Centilmeni:Mesut