Green Boys 4.Tur Biletini 2.Yarı Kaptı

Play-Of 3.tur maçında Geçit United ile Green Boys takımları karşı karşıya gelirken ilk yarı tam anlamıyla bir gol düellosu şeklinde geçti ve ilk yarı 3-3 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı ise Green Boys fırtınası eserken Geçit United ise etkili olamayınca Green Boys takımı 6-3’lük skor ile adını üst tura yazdırmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça kalelerinde gol yiyerek başlayan ekip öne geçmeyi başarsa da ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı rakibini sahadan silen Green Boys takımı net bir skor ile üst tura çıkarken kalede görev alan Onurcan 2.yarı kalesini gole kapatmayı başararak takımının rahat bir maç çıkarmasını sağladı. Savunmada ilk yarı dağınık bir görüntü çizen ekip 2.yarı oldukça uyumluyken savunmanın bel kemiği olan Yakup maç boyunca savunmasını terk etmeyerek takım arkadaşlarının açıklarını kapattı. İleride takım oyunu ile goller bulan ekipte Gökhan takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ve attığı klas paslar ile göz doldurdu. Maçın yıldızı olan Adem ise bitiriciliği ve tekniği ile fark yaratırken attığı goller ile takımını oyunda tuttu ve maç boyunca takım arkadaşlarını da besledi. İlk yarı zorlansa da 2.yarı tek kale top oynayan Green Boys takımı net bir skor ile 4.tura çıkmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça gol ile başlayan ekip ilk yarı içinde geriye düşse de beraberlik ile tamamlamayı başardı. 2.yarı ileride etkili olamayan Geçit United takımı 3.turda kupaya veda ederken kalede görev alan Fırat kurtarışları ile göz doldururken yediği bir kaç golde bariz hatası vardı. Savunmada çok fazla açıklar veren ekipte Celal hava toplarındaki hakimiyeti ile göz doldururken zaman zaman yalnız kaldı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Murat maçın açılışını yaparken maçın geri kalanında girdiği gol pozisyonlarını bir türlü sonuçlandıramadı. Takımının diğer gollerini atan Burak ise takımını ayakta tutmaya çalışırken 2.yarı istediği toplarla buluşamayınca yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. İlk yarı öne geçmeyi başaran ekip 2.yarı oyundan düşünce kupaya veda etti.

Maçın Adamı:Adem
Maçın Gümüş Adamı:Onurcan
Maçın Golü:Adem
Maçın Kalecisi:Onurcan
Maçın Savunması:Yakup
Maçın Orta sahası:Gökhan
Maçın Forveti:Adem
Maçın Centilmeni:Fırat