Göynükbelen Derbisinde Kazanan Sadıçlar!

Göynükbelen derbisinde Sadıçlar Fc ile Göynükbelen Elit Fc takımları karşı karşıya gelirken maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Sadıçlar Fc maçı tecrübesi ile kazandı ve yoluna emin adımlarla devam etti.
Sadıçlar Fc maça iyi başlarken genç rakibine çok da pozisyon vermeyerek rakip kalede etkili oldu ve rahat bir oyunla maçı farklı kazandı. Zaman zaman tempoyu düşüren ekip kalesinde pozisyon verseler de farkı korudular ve sahadan rahat bir galibiyetle ayrıldılar. Selim orta sahadaki başarılı oyununu 3 golle süslerken Emre, Yusuf ve Mustafa da 2 şer golle skora katkı sağladılar.
Göynükbelen Elit Fc takımı tecrübeli abileri karşısında iyi mücadele etmelerine karşın son vuruşlardaki şanssızlıklarıyla maça ortak olamadılar ve sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Genel anlamda iyi mücadele edip çok koşmalarına rağmen kaleci konusunda eksiklik yaşamaları bir diğer handikaplarıydı. Alper orta alanda çok koşup takımının 4 golüne de imza atarken Hamza da hücum hattında çok istekliydi fakat bunu skora yansıtamadı.
Maçın Adamı: Selim
Maçın Gümüş Adamı: Emre
Maçın Kalecisi: Fatih
Maçın Defansı: Yusuf
Maçın Ortasahası: Selim
Maçın Forveti: Emre
Maçın Golü: Alper
Maçın Centilmeni: Hamza