Goriyana’dan Son Şampiyona Ağır Darbe!

Gecenin ilk maçında Goriyana ile Doruk Sağlık takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçtan 6-0 gibi net bir skorla ayrılan taraf Goriyana takımı oldu ve adeta tekrar tekrar bütün takımlara meydan okumuş oldular.
Kazanma Faktörleri :
Goriyana takımı sahanın her bölgesinde çok koşarak rakibe çok da top oynama fırsatı vermezken özellikle orta alanda rakibin teknik kapasitesi yüksek oyuncularına tatlı sert oynayarak iyi oyun kurmalarına müsaade etmediler. Uzun zamandır birbirleriyle oynamanın da verdiği uyumla maç boyunca topla daha çok oynayan taraf olurken ilk yarıda neredeyse rakibe hiç pozisyon vermediler, genel anlamda oyunun hakimiydiler diyebiliriz. Atılan 6 golün 5 ini farklı isimlerin atması hücum güçlerini bir kez daha göz önüne sererken 2. yarıda Samet’in rahatsızlanıp oyun dışında kalmasına rağmen oyun disiplini bozulmadı ve gollerine devam edip rakibe gol atma şansı dahi vermediler.
Kaybetme Faktörleri :
Aslında kağıt üstünde kadrolara bakıldığında Doruk Sağlık takımı çoğu kişiye göre galibiyete daha yakın taraf olabilirdi fakat kadronun yeni yapılanması sebebiyle yıldızlar karması olmalarına rağmen takım olamadılar ve rakibin de tatlı sert oyununa çok da direnemeyince ileri uçta çok da etkili olamayıp sahadan hiç de hesapta olmayan ağır bir skorla mağlubiyetle ayrıldılar. Savunma olarak iyi işler yapsalar da ileri uçta yıldız isimleri kadrolarında bulundurmalarına rağmen takım oyunu oynayamadılar ve çok top kaybı yaparak 3. bölgede etkili olamadılar.
Öne Çıkan İsimler :
5 farklı oyuncunun skora katkı sağlarken Ramazan orta alanda oyunu çok iyi kurdu, takımını çok iyi pozisyonlar hazırladı, maçın gizli kahramanlarından biri ise kesinlikle Yusuf’tu ki rakibe adeta nefes aldırmadı, oyun kurmakta zorlansa da sahanın en çok kazanan oyuncusu oldu.
Maçın Adamı : Ramazan
Maçın Gümüş Adamı : Yusuf
Maçın Kalecisi : Bilalcan
Maçın Defansı : Yusuf
Maçın Orta Sahası : Ramazan
Maçın Forveti : Samet
Maçın Golü : Furkan
Maçın Centilmeni : Levent