Goriyana Vites Arttırdı!

Gecenin 2. maçında Goriyana ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken özellikle ilk yarısı büyük çekişme içinde geçen maçın devresini Cska Filistin 2 1 önde tamamlasa da Goriyana 2. yarıda oyunun kontrolünü eline alıp sahadan 6 2 lik skorla galip ayrıldı.
Kazanma Faktörleri:
Goriyana takımı ilk yarıda da atak bir oyun oynasa da ataklardan eli boş dönünce skor avantajını yakalayamadı. 2. yarıda baskılı oyunla rakibi kendi sahasından çıkarmayan ekip peş peşe buldukları gollerle sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldılar. Özellikle hücum hattında çok yetenekli oyuncuları bünyesinde barındıran ekip sahanın her bölgesini iyi kullanırken 2. yarıda rakibin de oyundan düşmesini fırsata çevirip maçı almasını bildiler.
Kaybetme Faktörleri:
Cska Filistin 2 devrede adeta farklı birer takım görüntüsü verirken ilk yarıda öyle net pozisyonlardan sonuç alamadı ki bu pozisyonları 2. yarıda çok aradı. Devreyi 2 1 önde tamamlamalarına rağmen kalelerinde çok büyük tehlikeler atlatan ekip 2. yarıda tamamen dağıldı. Savunma kurgusu tamamen bozulan ekipte kim nerede oynadığını bilmiyordu, Taner birçok pozisyonda savunmada çok yanlız kaldı. 2. yarıda orta alanda top tutamayan ekibin orta sahası tamamen çözülürken bu da rakibin elini kolunu sallaya sallaya atak yapmasına sebep oldu, fark da kendiliğinden açıldı.
Öne Çıkan İsimler:
Furkan attığı 3 golle galibiyette büyük rol oynarken orta alanda Atakan oyunu iyi kurdu skora da 2 gollük katkı sağladı, Bilalcan özellikle ilk yarıdaki kurtarışlarıyla takımını ayakta tutan isimdi.
Cska Filistin’de ise ilk yarıda Tayfun ve Ahmet orta alanda iyi işler yaparken 2. yarıda oyundan düştüler, Reşat takımının 2 golüne imza atan isim olurken Volkan savunmanın göbeğinde maç boyunca takımda ayakta kalan tek isimdi, özellikle ilk yarıda bir çok atağı kesti, 2. yarıda çok yanlız kaldı.
Maçın Adamı : Furkan
Maçın Gümüş Adamı : Atakan
Maçın Kalecisi : Bilalcan
Maçın Defansı : Ömer
Maçın Ortasahası : Atakan
Maçın Forveti : Furkan