Goriyana Kaçtı, Saruhanlar Yakaladı

Günün son maçında Goriyana ile ligin yeni takımlarından Saruhanlar takımları karşı karşıya geldi. Maça baskılı başlayan Goriyana Burak ile erken bir gol bulurken Saruhanlılar ise bir çok gol pozisyonuna girse de bir türlü skoru bulamadı. İlk yarının son dakikalarında bir gol daha bulan Goriyana ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. 2.yarıya beraberlik için baskılı başlayan Saruhanlılar art arda ataklar ile goller ararken Goriyana ise skora yönelik bir oyun sahaya yansıtıyordu. Saruhanlılar Kasım ile açılışı yaparken 2 dakika sonra da Ahmet ile beraberliği yakaladı. Beraberlikten sonra kendine gelin Goriyana takımı etkili oyuncusu Yusuf’un attığı şık kafa golü ile tekrar öne geçerken Saruhanlılar oyun disiplininden kopmayarak skoru tekrar eşitledi. Kıran kırana geçen mücadelede 2 ekipte kalan dakikalarda bir çok gol pozisyonuna girse de golü bulamadılar maçın son anlarında sakatlanan Yusuf sahayı terk etmek zorunda kalınca Saruhanlılar takımı rakibin eksik devam etmemeleri için maçın bitirilmesini istedi ve maç 3-3 beraberlik ile sonuçlandı.

Goriyana
Maça oldukça etkili başlayan Goriyana takımı Burak ile golü erken bulurken ilk yarı savunmada adeta savaştı ve ilk yarının son dakikalarında Burak ile bir gol daha bulan Goriyana ilk yarıyı 2-0 önde tamamlarken 2.yarıya savunma ağırlıklı bir oyun sergilerken kalelerinde 2 gol görseler de Yusuf çok şık bir kafa golü ile takımını öne geçirirken Goriyana takımı skoru koruyamayınca maç 3-3 berabere bitti. Kalede görev alan Bilalcan maç boyunca çok iyi bir performans ortaya koyarken refleksleri ile göz doldurdu. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekip 2.yarı oyundan düşerken Emircan savunmada takımını toparlayan isimlerden biriydi. Çok fazla kritik müdahalede bulunan Emircan takım arkadaşlarının açıklarını kapattı. İleride tek toplar ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Yusuf takımın ataklarını şekillendirirken attığı şık kafa golü ile alkış aldı. Takımın en etkili ismi olan Burak ise bitiriciliği ile dikkat çekerken attığı 2 gol ile takımını rahatlasa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca performansı galibiyet için yeterli olmadı. İlk yarıyı 2-0 önde tamamlamalarına rağmen 2.yarı oyundan düşen ekip beraberliğe boyun eğdiler.

Saruhanlar
Ligdeki ilk maçlarında şampiyonluk adaylarından olan Goriyana ile karşılaşan ekip kalelerinde şok bir gol ile maça başlarken ilk yarı bir türlü skoru bulamadılar ve ilk yarıyı 2-0 geride tamamladılar 2.yarıya çok baskılı başlayan Saruhanlılar skoru eşitlemeyi başarırken bir türlü öne geçemeyince bir kez daha geriye düştüler fakat oyuna ısınan ekip maça tekrar dengeyi getirdiler. Rakibin son anlarda eksik kalması ile maçın bitmesini isteyen ekip alkış alırken kalede görev alan Özay fiziği ile dikkat çekerken kalede takım arkadaşlarına oldukça güven verdi. Savunmada zaman zaman dağınık bir görüntü çizseler de genel olarak uyumluydular. Yıldız takımının savunmasını toparlarken maç boyunca savunmasını terk etmeyerek takım arkadaşlarının açıklarını kapattı. İleride etkili oyuncuları ile sonuca giden Saruhanlılarda Kasım takımın ilk golünü atarken takımının ataklarını şekillendiren isimdi. İleri uçta görev alan Ahmet ise takımının beraberlik gollerini atarken beraberliği kurtaran isimdi. Pozisyon bilgisi ile golü koklayan Ahmet fark yaratan isimlerdendi. Takım olarak iyi bir görüntü çizen ekip ilk yarıyı 2-0 geride tamamlasalar da oyun disiplininden kopmayarak beraberliği kurtarmayı başardılar.

Maçın Adamı:Ahmet
Maçın Gümüş Adamı:Burak
Maçın Golü:Ahmet
Maçın Kalecisi:Bilalcan
Maçın Savunması:Yıldız
Maçın Orta sahası:Burak
Maçın Forveti:Ahmet
Maçın Centilmeni:Saruhan takımı