Goriyana Galibiyete Hasret Kaldı…

Gecenin 2. maçında Sadıçlar Fc ile Goriyana takımları karşı karşıya gelirken pozisyon zenginliğinin üst düzey olduğu maçta kazanan çıkmadı ve takımlar sahadan 1 er puanla ayrıldılar. Maçın başlarında 2 ekip de rakip kalede çok net pozisyonlar bulurken bunları değerlendirmekte oldukça cömert davranınca 2 taraf da farkı açma şansını defalarca değerlendiremediler. Devreye 2 1 Goriyana önde girerken 2. yarının başında savunmada yapılan top kaybıyla skor 3 1 Goriyana’nın lehine gelse de Sadıçlar Fc takımı son bölümlerde buldukları gollerle sahadan 1 puanla ayrılmayı başardı ve play off potasına yaklaşılan şu günlerde önemli bir sonuçla sahadan ayrıldılar diyebiliriz.
Goriyana genel anlamda sahaya yi bir 7 li ile çıkarken maç boyunca iyi mücadele etti ve güçlü rakibine karşı iyi savunma yapıp skor avantajını maç sonuna kadar elinde tutmayı başarsa da galibiyeti son dakikalarda sahada bıraktılar diyebiliriz. Orta alanda Emircan ve Yusuf Dede ile rakibin oyununu bozmaya çalışsalar da bunda zaman zaman zorlanan ekip Bilalcan’ın son bölümlerde sakatlanmasıyla tam performansla oynayamamasına paralel yediği gollerle galibiyeti kaçırdılar. Ekrem attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken diğer gol de Atakan’ın ayağından geldi.Kaleci Bilalcan ise kurtarışlarıyla yine takımına güven verirken yüksek performansını bu maçta da sürdürdü.
Sadıçlar Fc takımı ise sahaya adeta yıldızlar karmasıyla çıkarken çok iyi bir futbol sergilediler ve oynadıkları oyunla izleyenlerin beğenisini topladılar. Hem savunmadan topla iyi çıkıp hem de etkili hücumlar yapan ekip çok net pozisyonlardan sonuç alamazken iyi futbola rağmen biraz gayriciddi oynayınca son bölümlere 3 1 geride girdiler fakat son bölümde gelen gollerle 1 puanı hanelerine yazdırdılar. Bireysel yeteneklerin bu kadar fazla olduğu bir takım sahadan daha farklı bir galibiyetle de ayrılabilirdi fakat çok net pozisyonlardan sonuç alamadılar. Aycan savunmada oynamasına rağmen attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken oyunu geride iyi kurdu, takımın en iyilerindendi. Ramazan M. savunmada kritik hamleleriyle farkın açılmasını engelleyen isim olurken kaptan Ramazan B. ise orta alanda oyunu iyi yönlendirdi, Emre F. ise yenilen 3. golde bariz hatası olsa da topla çok etkiliydi, durdurulmakta güçlük çekilen bir performans sergiledi.
Maçın Adamı : Aycan
Maçın Gümüş Adamı : Ekrem
Maçın Kalecisi : Bilalcan
Maçın Defansı : Aycan
Maçın Orta Sahası : Ramazan B.
Maçın Forveti : Atakan
Maçın Golü : Aycan
Maçın Centilmeni : Emre F.