gol yağmuru Enfess Dönere liderliği getirdi !

Kestel Gürsu konferansında gecenin bir diğer maçı Enfess Döner ile Ak Gençlik karşı karşıya geldi. Maçta üstün oynayan takım Enfess Döner oldu yaptığı paslarla ve takım olarak uyum sağlayarak çok iyi oynadılar.Ak Gençlik takımın da eksik oyuncuların büyük farkı vardı özellikle takım da hücum konusunda eksikleri olunca skor bulmakta çok zorlandılar. Enfess Döner rakip karşısın da skor avantajını sağlayınca rahat bir top oynadı ve maçı hiç bırakmadan sonuna kadar mücadele etti.

Enfess Döner takımından kalede Ali görev alırken genel olarak rahat bir maç geçirdi topu oyuna hızlı sokması  ve eliyle nokta pasları çok iyiydi. Savunmada Halil geriden oyun kurdu ve sık sık ileriye destek verdi.İsa çok iyi müdahalelerde yaptı ve hücuma da çok destek vererek  maçta tek gol buldu. Doğancan yerini hiç kaybetmedi rakip takımı adeta markaja aldı ve atakların çoğu kesti.Hücumda Tayfun oyunu kurdu çoğu gol de payı vardı ve rakip takımı attığı çalımlarla çok yordu. Okan iyi mücadele etti  ve gol pozisyonlarına da girdi maçı 2 golle tamamladı. Halil Pala maçta adeta gol makinesi oldu attığı gollerle takımının en çok gol atan oyuncusuydu  takımının galibiyet almasında büyük rol oynadı.

Ak Gençlik takımında kalede Ömer şansız bir maç geçirdi ve genel olarak hatalı goller yedi.Savunmada Hüseyin oyunu geriden kurmak istedi ama rakip karşısın da baskı altında başarılı olamadı. Gaffur yerini hiç kaybetmedi savunmada verdiği açıklar hatalı gollere neden oldu. Erdal çok mücadele etti ama istediği paslaşmaları yapamadı. Enes çok koştu ve görev adamı olarak oynadı ama yetersiz kaldı. Hücumda Emre  istediği oyunu sergileyemedi ve isabetli paslar atamadı.Tacettin  skor  bulmakta sıkıntı yaşadı ve pas alamayınca gol pozisyonlarına giremedi ve maçı 2 golle tamamladı.