Gol Düellosundan Alacaat Çıktı

Günün 2.maçında Flora Tekstil ile Alacaat takımları karşı karşıya gelirken 2 takımda maça oldukça etkili başladı. Maç tam bir gol düellosu şeklinde geçerken ilk yarı karşılıklı goller olsa da ilk yarıyı 3-2 önde tamamlayan ekip Flora Tekstildi. 2.yarı kıran kırana geçen maçta 2 ekipte bir çok kez öne geçerken son dakikalara beraberlik ile girilirken Alacaat takımı Emre’nin son dakika golü İle maçı 7-6 kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan Alacaat takımı maçın başında öne geçmeyi başarsa da ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarıya fırtına gibi bir başlangıç yapan ekip maçı son dakika golü İle kazanmayı başardı. Kalede görev alan Mücahit kalesinde bir çok gol görse de bir çok güzel kurtarışa imza attı. Savunmada dağınık bir görüntü çizen ekipte İsa maç boyunca savunmasını terk etmezken mücadelesi ve müdahaleleri ile alkış aldı. İleride gol yollarında sıkıntı yaşamayan ekipte Emre savunma ağırlıklı bir oyun oynasa da galibiyet golüne imza atan isimdi ve maça damgasını vurdu. Fuat ise takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü İle fark yarattı. Takımın forveti olan Halil ise bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile fark yaratırken attığı 4 gol İle maçın kaderini belirleyen isimdi. Kıran kırana geçen maçta tecrübeli rakibi karşısında zorlansa da galibiyete ulaşan Alacaat takımı galibiyet serisine başlamak istiyor.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan ekip buna rağmen ilk yarıyı önde tamamlamayı başarırken 2.yarı skoru korumayı başaramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Sami kurtarışları İle takımını ayakta tutmaya çalışsa da yediği bir kaç golde bariz hatası vardı. Savunmada bir türlü dikiş tutturamayan Flora Tekstil takımında Kadir savunmada uzun boyu İle hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekerken genel de yalnız kaldı. İleride oldukça uyumlu olan ekipte Özcan hem savunmada hemde hücumda elinden geleni yaparken Enes ise oyunu yönlendirmeye çalıştı. Takımın golcüsü olan İslam ise gol yollarındaki efektifliği ile dikkat çekerken attığı goller ile takımını oyunda tuttu. Maçta bir çok gel git yaşayan ekip son dakikalarda rakibin genç olması nedeniyle kondisyonları yetmedi ve yenildi.

Maçın Adamı:Halil
Maçın Gümüş Adamı:Emre
Maçın Golü:Halil
Maçın Kalecisi:Mücahit
Maçın Savunması:İsa
Maçın Orta sahası:Emre
Maçın Forveti:Halil
Maçın Centilmeni:Özcan