Gol Düellosunda Puanlar Paylaşıldı!

Gecenin son maçında Tayfa ile Liverpool takımları karşı karşıya gelirken 2 takım da oyuna maç boyunca ortak oldu, Liverpool 1. dakikada gol attı, Tayfa 2. dakikada cevap verdi, Liverpool 31de yeniden öne geçti, Tayfa 32de cevap verdi, Liverpool 3. defa yine Emrecan’la 40 dakikada öne geçip çok net pozisyonları değerlendiremeyip farkı açamayınca bitime 2 dakika kala kalesinde gol görünce 2 takım da sahadan 1 er puanla ayrıldı.
Liverpool takımı aynı gün 2. maça çıkarken aslında kendilerini fazla da sıkmadan rahat bir oyun sergilediler fakat hücum yollarında çok da etkili olamadılar. Emrecan ‘istediğim zaman gol atarım’ türünden bir oyun oynayıp ki gerçekten de attığı 3 golle takımını 3 defa öne geçirse de Mert’in Emrecan’a ayak uyduramaması bu akşam alınan puan kaybında en büyük etkendi diyebiliriz ki net pozisyonlardan sonuç alamayan Mert, birçok pozisyonda da Emrecan’la oynamadı, net pozisyonlarda pas tercihinde bulunmadı. Puan kaybında yorgunluktan çok rehavet daha ön planda bir etken olarak göze çarparken özellikle 3 2 lik skor avantajının olduğu dakikalarda net pozisyonları değerlendirememeleri rakibin de direncini arttırdı. Bunun dışında savunma oyuncuları ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkmaları ileride çok da çoğalamamalarına sebep verirken savunma olarak iyi fakat hücum anlamında eksik kalmalarına sebep oldu. Emrecan attığı 3 golle takımını ayakta tutan isim olurken Nezir takımını sürekli ateşledi, Yunus savunmanın sağ kanadını iyi kullandı, Kaptan Sercan özellikle 2. yarıdaki etkili kurtarışlarıyla takımını ayakta tuttu fakat onun da bu başarılı performansı galibiyet için yeterli olmadı.
Tayfa takımı revizyonlu kadrosuyla sahaya çıkarken iyi mücadele etmesine karşın maç boyunca skor olarak öne geçme şansı yakalayamadı. Rakibin seri ayaklarına karşı oldukça gayretli bir görüntü sergileyen ekip kalelerinde çok pozisyon verseler de hem gayretli oyunlarının hem de şanslarının da yardımıyla maça son bölüme kadar ortak oldular ve son dakika golüyle sahadan 1 puanla ayrıldılar. Özellikle 2. yarıda net pozisyonlar bulan ekip skor üretmekte şanssız bir maç geçirirken Ahmet’le uzaktan daha çok şut denemesinde bulunsalardı belki sor daha farklı olabilirdi. Şerif ve Celalettin kardeşlerin savunmadaki mücadelesi alkış alırken genç rakiplerine karşı çok iyi mücadele ettiler, Ahmet orta alanda oyunu çok iyi kurarken 1 de gole imza attı, Ersel ileri uçtaki etkili oyununu 2 golle süsledi.
Maçın Adamı: Emrecan
Maçın Gümüş Adamı: Ersel
Maçın Kalecisi: Sercan
Maçın Defansı: Nezir
Maçın Ortasahası: Emrecan
Maçın Forveti: Ersel
Maçın Golü: Ersel
Maçın Centilmeni: Şerif