Gol Düellosunda Galip Çıkmadı!

Günün ilk maçında Balat Tr takımı ile Liverpool takımları karşı karşıya gelirken ilk dakikalarda 2 ekipte temkinli bir başlangıç yaparken Fırat 6.dakikada mükemmel bir gol ile Balat takımını öne geçirirken Liverpool takımı bu gole hemen reaksiyon göstererek art arda goller ile 4-1 öne geçmeyi başardı. Balat takımı rakibin rehavete kapılması ile ilk yarının son dakikalarında 2 gol buldu ve ilk yarı 4-3 Liverpool takımının üstünlüğü ile sonuçlandı. 2.yarıya Liverpool takımı skoru korumaya yönelik bir oyun ile başlarken Balat takımı bunu çok iyi değerlendirdi ve tekrar öne geçmeyi başardı. Liverpool takımı son dakikalarda bulduğu goller ile skoru tekrar eşitlerken kalan dakikalarda 2 ekipte golü bulamayınca maç 6-6 beraberlik ile sonuçlandı.  

Balat Tr

Maça oldukça etkili başlayan ekip, rakip öne geçtikten sonra dağıldı ve 4-1 geriye düştü buna rağmen ilk yarıyı 1 fark ile geride kapatmayı başaran ekip 2.yarı çok iyi bir oyun ortaya koydular ve 2 fark ile öne geçmeyi başardılar, fakat bir türlü skoru korumayı başaramayan Balat takımı beraberliğe boyun eğerken kalede görev alan Ahmet kurtarışları ile takımını ayakta tuttu. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Akif savunmada çakılı kalan isim olurken müdahaleleri ile dikkat çekerken rakibin bir çok atağını kesti. İleride bireysel yetenekleri ile sonuca giden ekipte Mehmet takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ve golcülüğü ile dikkat çekti. Maçın yıldızı olana Fırat ise tekniği ve hızı ile fark yaratırken attığı goller ile klasını konuşturdu. Zaman zaman oyundan kopan ekip beraberliğe razı oldu.

Liverpool

Son 2 maçında berabere kalan ekip bu Maçta da berabere kalırken maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlasa da etkili oyuncuları ile goller buldu ve 3 fark ile öne geçmeyi başardı. Fakat skoru koruyamayan ekip maçın sonlarına doğru 2 fark ile geriye düşse de son dakikalarda bulduğu goller ile beraberliği kurtarırken kalede görev alan Murat maç boyunca takım arkadaşlarını yönlendirirken kurtarışları ile farkın açılmasını engelledi. Savunmada çok fazla açık veren ekipte Reşat savunma ağırlıklı oynasa da zaman zaman ileriye çıkarak goller bulurken savunmada da oldukça etkiliydi. İleride oldukça efektif olan ekipte Hamza takım arkadaşlarını yönlendirirken, Rahmi ise takımının yıldızıydı. Uzaktan attığı şutlar ile dikkat çeken Rahmi galibiyet için elinden geleni yapsa da yeterli olmadı.

Maçın Adamı:Fırat
Maçın Gümüş Adamı:Rahmi
Maçın Golü:Fırat
Maçın Kalecisi:Murat
Maçın Savunması:Akif
Maçın Orta sahası:Rahmi
Maçın Forveti:Fırat
Maçın Centilmeni:Reşat