Gol Düellosuna Egemen Olan Egemenspor Oldu!

Günün 2.maçında Egemenspor ile Özkürtün Gençlik takımları karşı karşıya geldi. Maça hızlı bir giriş yapan Özkürtün takımı şık bir gol ile öne geçmeyi başarsa da ilerleyen dakikalarda Egemenspor oyuna ağırlığını koydu ve art arda bulduğu goller ile öne geçti ve farkı açtı. Özkürtün takımı ise rakibine karşılık vermekte zorlanınca ilk yarı 8–3 Egemenspor takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarıya Özkürtün gençlik takımı farkı azaltmak için baskılı başlarken goller bulsa da Egemenspor bu gollere karşılık vermeyi başardı. Özkürtün farkı azaltmayı başarsa da Egemenspor’u bir türlü yakalayamayınca maçı Egemenspor 13-9 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan Egemenspor bu golün şokunu üstlerinden hemen atarak öne geçtiler ve oyunun kontrolünü ellerine alarak art arda goller ile farka gittiler. İlk yarıdan maçın fişini çeken ekip 2.yarı zaman zaman rehavete kapılsa da skor üstünlüğünü koruyarak maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardılar. Kalede görev alan Ömer takımın en genç ismi olurken kalesinde ki performansı ile takım arkadaşlarına oldukça güven verdi. Genç eldiven kurtarışları ile takımını skorda üstün tutarken yediği gollerde ise yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada zaman zaman kopukluklar yaşasalar da birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Yalçın maç boyunca savunmasını terk etmedi. Bir çok kritik müdahelede bulunan Yalçın takım arkadaşlarının açıklarını çok iyi kapattı. İleride çok rahat pozisyon bulan ekipte Selçuk takımın maestrosu gibiydi. Takımını çok iyi yönlendiren Selçuk oyun görüşü ile fark yaratırken ince bilekleri ile rakiplerini çok kolay egale etti. Maçın yıldızı olan Serkan ise bitiriciliği ile fark yaratırken attığı goller ile takımını galibiyete taşıyan isimdi. Maçın başında geriye düşse de hemen karşılık vermeyi başaran ekip zaman zaman zorlansa da maçı 13-9 skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça golle başlayan Özkürtün Gençlik skoru korumayı başaramayınca art arda goller ile geriye düştü. İlk yarıyı 5 fark ile geride tamamlayan ekip 2.yarı bir çok gol atsa da kalesinde ki gollere engel olamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Mutlu kalesinde bugün bekleneni veremezken neredeyse her gelen topu içeri aldı. Savunmada çok çabuk oyundan düşen ekipte Doğan elinden geleni yapsa da çok basit hatalar yaptı. Sancak ise savunmada pozisyon alırken rakip oyuncuları çok kaçırdı. İleride gol yollarında sıkıntı yaşamayan ekipte Ayhan takımının ataklarını şekillendirirken çok fazla pas hatası yaptı. Takımının yıldızı olan Birol ise attığı goller ile takımını oyunun içine sokmaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Bugün savunmada çok dağınık bir görüntü çizen ekip çok fazla gol atsa da kalesinde ki golleri engelleyemeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Selçuk
Maçın Gümüş Adamı:Birol
Maçın Golü:Serkan
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Savunması:Yalçın
Maçın Orta sahası:Selçuk
Maçın Forveti:Serkan
Maçın Centilmeni:Birol