Gökhan Yeniden Gol Krallığında Zirvede!

Gecenin ilk maçında ligin tecrübeli ve şampiyonluğun en ciddi takımlarından olan Kontraatak Fc ile ligin yeni ekibi Vancelona takımları karşı karşıya gelirken maçın başından sonuna oyun kontrolünü elinde tutan Kontraatak Fc takımı maçı 14 1 gibi farklı bir skorla kazanıp yoluna dolu dizgin devam etti.
Kazanma Faktörleri:
Kontraatak Fc takımı rakibe göre daha tecrübeli bir takımdı ve bu tecrübesini sahaya iyi yansıtarak güzel bir futbol ve gollerle maçı rahatça kazanmasını bildi. Kadro yapısı ve form durumları göz önüne alındığında kendileri için çok da ölçü olmayan bir maç olsa da skor anlamında tarihi farklarına yeni bir tanesini eklediler. Gökhan kariyer rekoruna bir yenisini daha eklerken geceyi 9 golle tamamladı ve gol krallığında uzun bir aradan sonra yeniden zirveye yerleşti. Oktay da geceyi 5 asist 2 gol ile tamamlarken kaleci Kaan dışında bütün oyuncular skora katkı sağladı, Eren 1 gol 1 asist ile, Sezer 2 asist ile, Taşçı 1 gol ile, Kadir de 1 gol 2 asist ile skora katkı sağladılar.
Kaybetme Faktörleri:
Vancelona takımı lige yeni katılan bir çok takımın yaşadığı ilk maç bocalamasını yaşarken hiç de beklemedikleri bir skorla sahadan mağlup ayrıldılar. Genç bir takım oldukları ve tecrübesizlikleri göz önüne alınıp bir de ilk maçlarında Şampiyonluğun en ciddi adaylarından Kontraatak Fc ile oynamalarından dolayı alınan farklı mağlubiyet çok da önemli değil diye düşünüyorum fakat bu mağlubiyetten çokça ders çıkaracaklardır. Kötü bir takım olmamalarına rağmen çok fazla gol kaçırmaları en büyük handikapları olurken bir çok net pozisyondan sonuç alamadılar. Gerçi bu pozisyonları gole çevirseler de rakiplerini yenme şansları çok da olmayabilirdi bu bir gerçek ama yine de bu pozisyonları değerlendirmiş olsalardı fark bu kadar açık olmazdı diye düşünüyorum. Ayrıca son bölümlerde oyundan iyice düşen ekip savunma disiplinini tamamen elden bırakırken buna acilen önlem almaları gerekiyor, zira rakip takım attığının belki de 2 3 katı bu şekilde çok net pozisyonlar buldu, savunma güvenliğini elden bıraktıkları taktirde sonraki maçlarda da işleri zor olabilir.
Maçın Adamı: Gökhan
Maçın Gümüş Adamı: Oktay
Maçın Kalecisi: Kaan
Maçın Defansı: Eren
Maçın Ortasahası: Oktay
Maçın Forveti: Gökhan
Maçın Centilmeni: Kadir
Maçın Golü: Hadi