Gökçemspor ter attı

Yıldırım Konferansı gecenin ilk maçında Gökçemspor ile Dental technicians takımları karşı karşıya geldi.Maça adeta gol yağmuru ile başlayan Gökçemspor arka arkaya goller bularak skoru biranda 7-0 a getirmeyi başardı.Ne olduğunu anlayamayan dental technicians Savaşla golü bulsa da ilk yarıyı 7-1 geride tamamladı.

İkinci yarıda da tempoyu düşürmeyen Gökçemspor Burak’ın etkili oyunuyla gollere devam etti ve maçı 15-1 gibi farklı skorla kazanmayı başardı.

Gökçemspor da kalede Mert görev alırken onun adına rahat bir maç geçti. Savunmada Enes etkili savunmasıyla göz doldurdu. Eren geriden oyunu iyi yönlendirirken ikinci yarı daha ileride görev aldı ve golünü de atmayı başardı.Said de bugün defansif bir görüntü çizerken geride kritik toplar kesti.Mert sol kanattan sürekli bindirdi etkili olmaya çalıştı 2 golle takıma katkı sağladı.Oktay orta alanda yine çok koşarken 4 golle gecenin iyilerindendi direkten dönen topları da vardı.Burak gecenin yıldızı olurken maç boyu çok etkiliydi.Tam 6 gol atarak maça damga vururken etkili çalımları sert şutları rakibe oldukça zor anlar yaşattı.

Dental Technicians kalede Önder görev alırken maç boyu elinden geleni yapsa da etkili rakibe karşı elinden birşey gelmedi son anlarda sakatlık geçirdi kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Savunmada Mesut başlarken geriden oyunu kurmaya çalışsada etkili olamadı.Serdar kanadında zaman zamam kritik müdahalelere imza atsa da yaptığı pas hataları pahalıya mal oldu.Mesut toker ilerde başlasa da ikinci yarı geriye geldi geride daha iyi bir maç çıkardı.Muharrem maç boyu iyi mücadele ederken çok savaşto ancak istediklerini sahaya bir türlü yansıtamadı. Ahmet ilk yarı istediği topları alamazken ikinci yarı bulduğu pozisyonları cömertçe harcadı.Savaş takımın belkide en çok mücadele eden ismiydi.Ikili mücadelelerde çok iyi bir maç çıkardı takımının tek golüne imza atarken çabası farkı önlemeye yetmedi.Dental Technicians bu sezon ilk defa bu kadar kötü bir maç çıkardı savunmada inanılmaz kötülerde umarız biran önce toparlanırlar.

Maçın adamı:Burak
Maçın gümüş adamı:Oktay
Maçın kalecisi:Mert
Maçın defansı:Eren
Maçın ortasahası:Oktay
Maçın forveti:Burak