Göçmen Utd Uzaktan Avladı…

Bu akşamki maçta Göçmen united ve Kaydibi Gençlik takımları karşı karşıya geldi. Maça iki takım da kontrollü başladı. Maçtaki ilk üç gol savunma oyuncularından geldi. Özellikle bu akşam erenin yediği bariz hatalı üç gol Kayadibi gençliği ipe götürdü. Göçmen united maçın ilk dakikalarında eminin çok gerilerden vurduğu topla kaleci ereni avladı ve jeneriklik bir gole imza attı. Maç karşılıklı ataklarla devam etse de ilk yarıda göçmen united pozisyon yaratma bakımından daha üstündü Bu pozisyonların biride yine Eminin şutunda aradaki fark iki’ye yükseldi.
Kayadibi gençlik ise maça kontrollü başlamasına rağmen kalelerinde üst üste gördükleri iki gol oyundan birazda olsa soğumalarına neden oldu tamda bu anlarda Baturalpin golü ile farkı 1 e indirdiler ama ilk yarıda atılan gol haricinde rakibin katı savunmasını ve kaleci Tuncayı geçemediler.
Maçın ikinci yarısı yine golle başladı Göçmenin United de Bayramın taçtan kaleye yönelttiği top Erenin tecrübesizliğiyle birleşince top ağlarla buluştu. Bu andan itibaren Kayadibi Gençlik Maça ağırlığını koyarak üst üste gelişen pozisyonlarda Aykut ve Hüseyinin sağ ve sol çaprazdan attıkları gollerle maça ortak oldular. Bu dakikadan sonra buldukları pozisyonları değerlendiremeyen Kayadibi ekibi Göçmen unt kontradan bulduğu golle 2 farklı skor ile karşılaştılar. Bu golden sonra iki takımda karşılıklı pozisyonlar bulsalar da iki takımda golle buluşamadı ve maç 5-3 lük göçmen united galibiyeti ile sona erdi.
Kyadibi takımın da kalede Erenin bu akşam ki bariz hatalı yediği goller belki bugün alıcakları rahat bi galibiyetin önüne geçti. Sasvunmada Eray Batural ve Enes vardı bu üçlü görünüş bakımıyla rakibe ön yargı oluyordu ara sıra engel olamadıkları talihsiz pozisyon lar ve erenin yediği hatalı goller onlarında pek fazla maça tutunmasının önüne geçti.
Orta aldanda Aykut ve Bahadır vardı Aykut şut yönünden Bahadır ise top taşıma yönünden etkiliydi özellikle Aykutun sürekli çaprazlarda gol araması ve sonuca gitmesi takımı ümitlendirdi. Forvette ise Hüseyin görev aldı sürekli kaleye şutlar yönelten oyuncu kaleci Tuncayı geçemeyince maçı 1 golle tamamladı.
Göçmen unuted takımında kalede Tuncay görev aldı maç boyu iyi kurtarışlar sergileye file bekçisi takımının galibiyetinde büyük rol aldı. Savunma blogun da İbrahim Tuncay ve Ümmet görev aldı bu savunma üçlüsü çok iyi işler yaptı hem kalerini rakibe kaşı korurken hem de pozisyon bularak golde attılar eminin attığı 2 gol ve ibrahimin attığı bir skor üstünlüğünü ellerinde tutmalarını sağladı. Ümmet te yaptığı iki asistle yine gecenin iyilerindendi.
Orta alanda hüseyin ve ahmet görev aldı. Hüseyin bu akşam istekli ve çok koşan bir performans sergilerken attığı bi golle de bunu süsledi. Ahmet ise kontrollü bir oyun oynayarak rakibin orta alanda rahat topla buluşmasına engel oldu. Forvette ise bayram görev aldı orta alana kadar mücadele edip geri gelen bayram bu akşam attığı golle takımına skor üstünlüğünü getiren isimlerden birisiydi.
Maçın kalecisi : Tuncay
Maçın defansı : Emin
Maçın orta sahası : Aykut
Maçın forveti : Bayram
Maçın adamı : Emin
Maçın gümüş adamı : AYKUT

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.