Geri Dönüşlerin Takımı Palermo!

Gecenin sonucu merakla beklenen maçında Palermo ile Fc Greenboys takımları karşı karşıya gelirken müthiş bir çekişmeye sahne olan maçta kazanan 5 4 lük skorla Palermo takımı oldu ve 3 0 geriden gelip büyük bir zafere imza atıp rakiplerinin bu sezonluk 6 maçlık yenilmezliğine de son verdiler.
Palermo takımı maça istediği gibi başlayamazken savunmada da istedikleri oyunu oynayamayınca 3 0 geriye düştüler. Buna rağmen oyunu bırakmayan ekip etkili atalarla goller bulunca maça ortak oldular ve 2. yarıda maçı çevirmesini bilerek rakiplerine bu sezonki ilk mağlubiyetini tattırdılar. Tayfun Sait Metehan üçlüsü hücum hattında adeta resital verirken özellikle yeni transfer Tayfun 2 gol 2 asistle geceye damgasını vurdu.
Fc Greenboys takımı maça fırtına gibi başlarken 3 0 gibi önemli bir skor avantajını yakalamalarına rağmen biraz da rehavet oluşunca rahatlama belirtileri görüldü ve bu da pahalıya patlayarak sezonun ilk mağlubiyetini aldılar. Buna rağmen çok baskılı bir oyun oynayan ekip formda görüntü sergiledi ve alınan mağlubiyete rağmen mücadeleleri ile alkış aldılar. Oktay Burak ikilisi geceyi 2 şer golle tamamlarken Enes de ileri uçta istekli bir oyun sergiledi.
Maçın Adamı: Tayfun
Maçın Gümüş Adamı: Sait
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Kadir
Maçın Ortasahası: Sait
Maçın Forveti: Tayfun
Maçın Golü: Burak
Maçın Centilmeni: Hüseyin