Geri Dönüşlerin Takımı Ayaz Ticaret!

Gecenin son maçında Çernobil ile Ayaz Ticaret takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Çernobil takımının 3 1 lik üstünlüğü ile tamamlansa da Ayaz Ticaret 2. yarıda bu sezon çoğu maçta olduğu gibi yine çok iyi bir geri dönüş yaparken 5 3 lük skordan gelip sahadan 6 5 lik skorla galip ayrıldı.
Kazanma Faktörleri :
Ayaz Ticaret takımında bu akşam Mustafa ve Kerem’in sakatlıkları sebebiyle tam performans oynayamaması sebebiyle orta alanda çok da etkili olamazken maça iyi paslaşmalarla başlamalarına karşın rakibin orta alandan etkili gelmesine dur diyemeyince devreye 3 1 geride girdiler. 2. yarıda rakibe daha baskılı bir oyun sergileyen Ayaz Ticaret rakibi hataya zorlayarak buldukları gollerle sahadan galibiyetle ayrıldılar. Zaman zaman çok iyi paslaşmalar yapan ekip sakat oyuncularının fazlalığı sebebiyle tam performans oynamalarına rağmen üst düzey bir mücadele sergilediler ve baskılı oyunları galibiyeti getirdi. Kerem ve Osman attıkları 3 er golle galibiyette büyük rol oynarken Engin de savunmadaki başarılı oyununu hücuma etkili bindirmelerle süsleyip kritik bir asiste imza attı.
Kaybetme Faktörleri :
Çernobil takımı maça kontrollü bir oyunla başlarken maçın genelini skor olarak üstün götürdükleri maçtan son dakikada yedikleri gollerle mağlup olarak ayrıldılar ve hiç de hesapta olmayan bir puan kaybı yaşadılar. Mustafa gibi golcü bir ismin savunmada oynaması olası bir galibiyeti kaçırmalarına sebep olurken son dönemlerin yıldız ismi kaptan Ömer Faruk’un da yokluğu ciddi anlamda hissedildi diyebiliriz. Savunmada iyi direnen ekip son bölümlere kadar çok iyi bir maç çıkarırken özellikle Servet’in uzaktan şutlarda rakibe gol şansı vermemesi rakibin direncini kırsa da son bölümlerdeki rakibin baskılı oyunu hataları getirdi ve kalelerinde goller gördüler. Skor 5 3 ken net fırsatları da değerlendiremeyen ekip farkı açma şansını kullanamazken Naim attığı 3 golle takımın en skorer ismiydi, Enes ise orta alanda oyunu çok iyi kurdu, arkadaşlarına çok iyi pozisyonlar hazırladı.
Maçın Adamı : Osman
Maçın Gümüş Adamı : Kerem
Maçın Kalecisi : Arif
Maçın Defansı : Engin
Maçın Orta Sahası : Kerem
Maçın Forveti : Osman
Maçın Golü : Naim
Maçın Centilmeni : Mustafa