Gençlerbirliği Lideri Yine Devirdi!

Lider Lens ile Namağlup Gençlerbirliği takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta Gençlerbirliği rakibine rövanşı vermedi ve sahadan farklı bir skorla galip ayrıldı.
Gençlerbirliği takımı ligde çıktığı 7. maçtan da galibiyetle ayrılırken güçlü rakiplerine ligde 2. kez mağlubiyet yaşattılar ve bu sezon ligde iddialı olduklarını bir kez daha gözler önüne serdiler. Maça hızlı başlayan ekip gol yollarında etkili olurken 22. dakikada 5 0 lık skor avantajını yakaladılar. Devreye 5 3 önde giren ekip gollerine 2. yarıda da devam etti ve sahadan farklı bir skorla galip ayrıldılar. Reşat attığı 4 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Nazım savunmada oynamasına karşın skora 3 gollük bir katkı sağladı.
Lens takımı maça çok kötü başlarken peş peşe yediği gollerle adeta kısa süreli bir şok yaşadılar ve 5 0 geriye düştüler. İyi bir reaksiyon gösterip 2 dakikada attığı 3 golle farkı 2 ye kadar indirip devreye 5 3 geride girdiler. 2. yarıda bu hızı sürdüremeyen ekip sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Önceki maçlara bakışla tutuk bir oyun sergileyen ekip özellikle gol yollarında kaçırdıkları net pozisyonlarla maça tutunma şansını değerlendiremediler.
Maçın Adamı: Reşat
Maçın Gümüş Adamı: Nazım
Maçın Kalecisi: Gökhan
Maçın Defansı: Nazım
Maçın Ortasahası: Cengiz
Maçın Forveti: Reşat
Maçın Golü: Reşat
Maçın Centilmeni: Metehan