Gençlerbirliği Lidere Dur Dedi!

Lens ile ligin yeni takımlarından Gençlerbirliği takımı karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan ligin yeni takımı Gençlerbirliği takımı oldu ve rakiplerinin namağluplarını sona erdirirken 5 puanın da sahibi oldular.
Gençlerbirliği takımı ilk maçında bu sezon oldukça iddialı olduklarını gösterirken sergiledikleri performansla haklı bir galibiyet aldılar diyebiliriz. Özellikle hücum hattındaki etkili performansları skoru koparmalarını sağlarken savunmada da rakibe göz açtırmadılar. Mehmet attığı 5 golle geceye damgasını vuran isim olurken diğer goller Oktay ve Gökhan dan geldi.
Lens takımı sahaya neredeyse iskelet kadrosuyla çıksa da bu maçta istediklerini sahaya yansıtamadılar ve hiç de beklemedikleri bir skorla sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Takım içi tartışmalar birbirlerini oyundan düşürürken bu da mağlubiyeti getirdi diyebiliriz. Özellikle hücum hattında istenilen işleri yapamayan ekip pozisyon bulmakta zorlandı ve maça çok da ortak olamadılar. Mehmetcan 3 golüyle takımın en skorer oyuncusu olurken diğer golü de Davut kaydetti.