Genç Kayapa 5. Sıraya Yerleşti!

Gecenin maçında Kayapa Gençlik ile Alkolik Bilabo takımları karşı karşıya gelirken maçın başından sonuna üstün bir oyun sergileyen Kayapa Gençlik sahadan farklı bir skorla ayrılıp 5. sıraya kadar yükseldiler.
Kayapa Gençlik takımı çok koşan ve pas yapan kadrosuyla oyunun genelinde maça hakim olan taraf olurken bu baskılı oyunları skora da yansıdı ve sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldılar. Kalelerinde çok da pozisyon vermeyen ekip rakip kaleyi adeta şut yağmuruna tutarken maçı 10 golle tamamladılar. Emirhan Ramazan ikilisi attıkları 4 er golle galibiyette başrol oynarken Fahrettin savunmada rakibe göz açtırmadı, Recep de orta alanın başarılı isimlerindendi.
Alkolik Bilbao takımı maça istediği gibi başlayamazken rakibin baskılı oyununa karşı çok da direnemediler ve sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Özverili mücadele etseler de takıma yeni katılan oyuncularla uyum sorunu yaşayan ekip takımı oyununu sahaya yansıtamadılar ve savunmada da oldukça zorlandılar. Onur ileri uçtaki istekli oyununu 2 golle süslerken takımın en skorer oyuncusu oldu, diğer golü de Muhammed kaydetti.
Maçın Adamı: Ramazan
Maçın Gümüş Adamı: Emirhan
Maçın Defansı: Fahrettin
Maçın Ortasahası: Ramazan
Maçın Forveti: Emirhan
Maçın Centilmeni: Sedat
Maçın Golü: Ramazan